Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SAJNOS! Észrevettétek, hogy a...

SAJNOS! Észrevettétek, hogy a nők/lányok sokkal agresszivebben és megalázzóbban válaszolnak a kérdésekre?!

Figyelt kérdés

Saját példa, hogy feltettem egy kérdést a "sütés,főzés" topikba..persze a kérdésem az olyan volt amivel sokan nem találkoztak..Hát hadd ne mondjam h milyen megalázó válaszokat kaptam.., hogy egy utolsó...vagyok, meg bunkó..Szóval én teljesen elvoltam képedve.Hogy ennyire személyesen letámadjanak.És mindez csak azért volt mert ők még nem hallottak arról amit kérdeztem.És szerintem azért többségben a nők vannak akik ezt a topikot látogatják..

Én megértem h a mindennapjaikban nem tudják kiélni magukat, de ennyire azért.

2010. márc. 26. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezt én is sokszor észrevettem.Én igen régen főzök és jól.De soha nem támadom le,aki valamit másképpen csinál.Legfeljebb ha szerintem nagyon nem jó az elképzelése,kultúráltan közlöm a véleményem.De sokan úgy válaszolnak,mintha csak és kizárólag az ő véleményük lenne jó.Ez valamiféle önzés,és főleg butaság.
2010. márc. 26. 08:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Azért a fiúk is tudnak más rovatokban durván beszólni...

Mindenkinek számítania kell durvaságra, mert névtelenül nagyon bátrak. Figyelembe se kell venni az ilyent.

Tegye fel itt a kezét az, aki soha nem kapott megalázó beszólást!

Na ugye?

:D

2010. márc. 26. 08:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát igen..de akkor perpillanat fel se fogtam..S azután gondoltam meg, hogy ezeket a megalázó válaszokat csakis (nagyjából, hangsúlyozom) nők irhatták...És én is olyna vagyok soha nem szóltam meg senkit aki másképp készit, vagy ami újdonság volt számomra.
2010. márc. 26. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Én konkrétan az összes létező kérdésre képes vagyok agresszívan válaszolni. Elég, ha hozzám szól valaki. Nagyon nyugodt lánynak nézek ki, de agresszív vagyok sokszor és ezt nem tudom kiadni magamból és ez mindenre kihat. Pedig nem szeretnék másokat megbántani..
2010. márc. 26. 09:01
 5/8 A kérdező kommentje:
:) Akkor hozzád se szólók:)
2010. márc. 26. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez aztán a férfias viselkedés. Ha van vmi problémád inkább elkerülöd.:D
2010. márc. 26. 09:14
 7/8 A kérdező kommentje:
:)) Na igen
2010. márc. 26. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez sajnos igy van... és én is kaptam már elég sok durva beszolást sőt még olyanokat is ami nem is vonatkozott a kérdésemre... annyira megalázoak tudnak lenni... :(
2010. márc. 27. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!