Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a "barátnőm"?

Miért csinálja ezt a "barátnőm"?

Figyelt kérdés

Lassan már tényleg kezdek elgondolkodni, hogy tényleg igazi barátnő-e?!

14 vagyok, már óvodás korom óta ismerem a legjobb barátnőmet, bár közben volt 2 év szünet, mert nagyon összevesztünk.. Postpedig ismét "együtt".

De tisztára kiakaszt, tudom, hogy nem szándékosan... Az elején még jó is volt, megbeszéltünk mindent. Néha (!!) eljött hozzánk.. Csak ebből a néhából rendszeres lett, egész nap itt lóg a fejemen.. mindig jönne hozzánk, mindig kitalál valamit, hogy jajj most a házi, vagy a tételek.. de ezeket msn-en 10 perc alatt megtudnám neki mondani. Én pedig nagyon nem szeretem, ha ittvagyunk nálunk.. persze hetente 1-2x oké.. de minden nap..O_o Egy párszor már tudatára adtam.. ki is osztottam szegényt..erre még neki áll feljebb. Mióta megint jóbavagyunk egyszer nem hívott be magukhoz.. Próbáltam már vele eljátszani, azt amit ő csinál velem.. de szépen szólva kitagadott.. ráadásul leordított, hogy én oda be nem tehetem a lábam (ez lehet azért, mert nekünk "jó" házunk van, ők pedig nem olyan.. fejlettek vagy mi.. de most őszintén én ezt sz*rom le.) Multkor mikor nálunk volt, nekiállt felpróbálni a ruháimat, de ezt csak úgy szó nélkül. Ha van az asztalon cukor, csoki vagy valami..meg sem kérdezi csak elveszi. Jó, lehet hogy ez a barátnőknél így megy.. de azért ennyire ne már. Ma pedig direkt mi felénk jött haza suliból.. hogy menjünk már be hozzátok mert "rázzuk már le ezeket a fiúkat" -.- Én esküszöm már kiosztottam a fejét, egész nap rajtam lóg..úgymond nem hagy élni.. Persze birom a fejét, szivesen kimegyek vele sétálni, megbeszélünk mindent...de ezt nagyon utálom. Egyszer az volt, hogy jött haza apám (elváltak a szüleim, és fél évben ha egyszer meglátodat..:S) bnőm pont ott ült nálunk.. apám hívott hogy na menjünk el kajálni..egész család.. mondom oké. erre barátnőmm elkezdi megyek én is..mondom ne ezt azért tényleg ne. de hogy ő akkor megsértődik..meg soha többet nem szól hozzám, de most komolyan..nemérzi hogy ez már sok?

Van egy fiú, aki neki nagyon bejön. Ha azzal pár szót merek is váltani ő azonnal leordítja a fejem. Ráadásul még ez a féltékenykedés. Nem beszélhetek másokkal, vagy egy 21 éves barátnőm.. nem haggya hogy vele elmenjek akárhova, ha pedig őtt otthagyom már egyből jön ez a szidás, teljesen kiakad.. de ez már ilyen pszhológushoz való állapot, nekemesik. Aztán ha sikerül lenyugtatnom, rögtön bocsánat, meg csak azért csinálja mert fontos vagyok számára.. aztmondta ez mással is előfordult már.. de úristen!!!

Tudom, hogy most szidtam mint állat, és aztfogjátok mondani, hogy ez nem is egy igazi barátnő, de egyébként az. Csak akkor van bevadulva ha nemjöhet hozzánk és ha másokkal lógok (-.-) bár ez pont elég.

Hogy tudom leállítani? Megcsináltam ugyanezeket vele, amiket ő művel.. és még akkor is neki állt feljebb.

2010. máj. 5. 13:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Állítsd tények elé: vagy csökkenti alátogatások számát vagy másik barátok után nézel. Ha igazi barátnő, megérti. Ha nem, akkor meg hagyd ott.
2010. máj. 5. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
jogos hogy kiakadsz, meg tényleg elég pofátlan a barátnőd, de az nem lehet hogy komoly zűrök vannak most náluk otthon?
2010. máj. 5. 14:11
 3/14 A kérdező kommentje:

már állítottam kész tények elé nem is egyszer, azlett a vége, hogy bocsássak meg.. és könyörgött..

zűrök? :S nemhiszem, minden rendben van.. szülei együtt vannak, most született kistestvére (vagyis..már 2 éves) de már vele is "összehaverkodtam" :D az anyukája meg az anyukám is barátnők, mindent megbeszélnek, és az ő annyával is teljesen jóba vagyok, már olyan szinten hogy tegeződünk...

2010. máj. 5. 14:15
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
mondd meg neki, kerek perec, hogy állítsa le magát. attól még, hogy a barátnőd, te barátkozhatsz mással is, nem csak vele. ha nem érti meg, nem érdemes az idődet rá pazarolni
2010. máj. 5. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
50%
Lehet furcsa a gondolkodásom, de én egy csajért se hagynám magam kiakasztani rendszeresen. Főleg nem 14 évesen, ugyse számíthatsz semmi jóra :d
2010. máj. 5. 15:07
 6/14 anonim ***** válasza:

szerintem gondjai vannak vagy nagyon egyedül érzi magát.. és téged érez a magához legközelebbi embernek, ezért akaszkodik rád. és azért is nem hagyja, hogy mással barátkozz..

ne szakitsd meg vele a kapcsolatot(lehet tényleg gondjai vannak, és ezt lehet neked sem fogja elmondani), de mond meg neki, hogy sok amit művel, elég ha hetente kétszer meglátogat, ne vigye túlzásba

2010. máj. 5. 15:46
 7/14 anonim ***** válasza:
és mond meg azt is, hogy csak akkor barátkozol vele többet, ha nem fog mindennap zaklatni.
2010. máj. 5. 15:48
 8/14 A kérdező kommentje:

az lehet tényleg gondjai vannak, igazából mindig csak azt hajtogatja, hogy őt nem szereti senki (de ez leginkább szerintem szerelmi bánat :)) én persze olyankor mindig megnyugtatom, és sose bánok vele rosszul.. persze néha összekapunk, csak én ezt már nembirom! aztakarom, hogy megértse rajta kívül nekem vannak más barátaim is, de őt sose hagynám ott :S

egyszer az unokatestvérére haragudott.. és szépen elmagyaráztam neki, hogy attól még, hogy nem vele van még szeretheti őt (ez persze célzás volt, mert velünk is tök ez a helyzet) nem fogta fel.. de rögtön utána megint leordított mert hogy én viccelődtem vele, hogy vannak más ugyanilyen jó barátnőim is (ami részben igaz), ezt persze ő komolyan vette :S erre, mondtam hogy teljesen ugyanaz a téma, mint uncsidnál.. és aztmondta nemigaz. pedig akkor még helyeselte.. na ez után a beszélgetés után kicsit felfogta mivan, megígérte hogy többet nem féltékenykedik, azzal már nincs is sok gond :) csak ez a rámakaszkodás :/

2010. máj. 5. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Velem pont az ellentéte van. Nincs igaz barátnőm, csak 1 akit alig látok. Jobb esetben havonta... Szerintem átélte a barátok nélküli élete, és ezért akaszkodik rád. Mond meg neki, most nem érek rá, nem jöhetsz be, ha én nem mehetek oda te miért jössz. Biztosan erős karakter, ezért nehéz lerázni, de biztosan megérti, hogy másokkal is akarsz lógni. Az pedig hülyeség, hogy nem beszélhetsz a fiúval aki tetszik neki. Lehet, hogy féltékeny mert esetleg szebb vagy, vagy mert véletlen pont bejössz annak a fiúnak. Ha leordít mérgesedj be és te is mond meg neki az igazat, lehet, hogy keményen hangzik, de kérd meg arra, hogy ráhagyja a hülyeségét!
2010. máj. 5. 16:05
 10/14 A kérdező kommentje:

Hú, na akkor most okosat mondtatok :)

Igazából ezekre még nem is gondoltam, hogy esetleg egyedül érzi magát, vagy nincs igazi "legjobb barátnője".

Mikor összevesztünk arra a 2 évre, nemvolt igazi barátnője. Jó, hát persze én társasági ember vagyok, szóval valakit mindig találok...de ő nemhiszem, eléggé visszahúzódó "idegenek" előtt.

Ezt a naponta vagy másnaponta látogatósat már mondtam neki, szépen el is magyaráztam, de tiszta ideggel is elmondtam. :S Erre pedig a magyarázat ez volt: De hát én szeretek nálatok lenni, meg olyan jó, tiszta modern minden. Hátistenem, énmeg nemszeretem ha ittvagyunk ..:S Náluk pedig ugyanezek a dolgok vannak, csak esetleg kicsit rosszabb minőség.. =/ De mondom, hogy ez engem nem zavar. Ebben erős karakter, akiket ismer azok előtt megnyílik. De különben mindig rám hagyatkozik és mögém áll.

Az a fiú pedig már külön ügy.. :S Igen, az elképzelhető, hogy én bejövök neki, mert régebben akart velem járni. De én soha egyik barátnőm elől se nyúltam le a pasikat, pedig alkalom is lett volna rá! Egyébként sem az én esetem.. És mikor beszélek is vele (személyes dolgokról, mivel nekem az a fiú nagyon jó barátom és mindent megbeszélünk) barátnőm vagy odajön.. és akkor puff.. vagy ha végeztünk szóról szóra kifaggat. Ha pedig nem mondok el neki valamit, megint "na jolvan, ezt megjegyeztem". De miatta nemfogom kibeszélni azt a fiút, mert én olyankoról tudok, amiről álmodni sem merne.. és miatta nemfogok kicseszni vele.. :S

Naszóval Ennyi.. =/

2010. máj. 5. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!