VAn, aki egyetért velem? TI nem unjátok ezeket? (lehet hosszú lesz)
Szóval nem unjátok ezeket a folyamatos "szelngeket" amik a köznyelvbe beépülnek pár youtubeos miatt?? Komolyan mondom, egyszer mondanak valamit, ami elsőre még vicces is talán abban a szituációban, nah de csak úgy spamolni oknélkül egyszerűen szerintem pocsék és ilyenkor olyan nyomott leszek, hogy egyesek csak erre képesek? Utánoznak másokat, hogy azt mutassák ők is milyen menők és elfogadják mások??
Ilyen volt az az Ábel, mielptt kiparodizálták, már azelőtt is zavart a reklám, de kinyomtam a Tv-t és azóta nem is igen szoktam nézni, leszoktam teljesen róla, de nem adtam a gyűlöletemnek hangot, ám megtette ezt pár íoutuber és tessék, a körülöttem lévők, mint a majmok vagy a papagáj a halott szót, rögtön elkezdte másolni és jött ez a de miért nevezetű hullám..
Én minden egyes ilyennél meglepődök, hogy az ember ennyire értelmetlen élőlény vagy csak páran vannak ilyenek, akik beleviszik a többieket és akkor jön ez a kaptárrendszer féleség, hogy egy elkezdi és a többi is a megfelelés miatt? LEhet velem van a baj, de most van ez a Ricardo és egyszerűen már felidegesít, hogy minden osztálytársam, csak úgy oknélkül mondja: NEM LOPOTT, meg ályfon eladó, meg valami hullo és rák keverék is van, meghallom ezeket és már szinte az agyvérzés kerülget annyira unalmas és elcsépelt, yah és már vicces sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!