Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ez? (lent)

Miért van ez? (lent)

Figyelt kérdés
Mióta csak megtanultam írni,azóta idegesít(de nagyon),ha valaki valamilyen helyesírási hibát ejt.Rettentően felhúzom magam rajta és hiába próbálom "elnézni",nem megy.Ki kell javítanom.Mikor a párom írt nekem szerelmes levelekt,akkor is csak a hibákat néztem,persze a tartalom után.Sőt volt,hogy alá is húztam őket....Mással van ilyen?
2010. máj. 4. 23:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, van. En is mindig ezt csinalom, volt egy srac, akibol akkor abrandultam ki, amikor kuldott egy levelet es nem volt benne olyan szo, ami hibatlan lett volna helyesirasilag. Mindig is ugy gondoltam, hogy ez esz kerdese; a helyesirashoz logika kell szerintem, altalaban akik nem tudnak irni, azok rosszak matekbol es a nyelvtanulas is nehezebben megy nekik.
2010. máj. 5. 00:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg pont, hogy csak a mondanivaló a lényeg bármi áron, bár én amikor nem figyelek annyira, akkor is helyesen szoktam írni, de nem csapom le a fejét annak aki nem ír helyesen, mert csak a tartalomra figyelek.
2010. máj. 5. 00:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Hogy alá is húztad őket (mert nálad már megszemélyesültek), már nagyon súlyos...

:D

2010. máj. 5. 00:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, en is alahuzogattam parszor a hibakat a levelekben, amiket haveroktol kaptam meg regebben es megoriztem :$ (1. hozzaszolo voltam)
2010. máj. 5. 00:17
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit tenni,ilyen vagyok.Régen sokat chat-eltem,de max. 10 perc után már a falra másztam a helyesírási hibáktól.Azért jó tudni,hogy ezzel nem vagyok egyedül.
2010. máj. 5. 00:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Kérdező:

00:09:

00:17: Betegek vagytok, de komolyan. =D Ha hivatalos papírt írsz, vagy az értelmezhetőséget rontja, akkor számít. De ez már túlzás. :/

2010. máj. 5. 00:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Felcsapok jottistának és minden ipszilonos szavat pontos j-re cserélek és mindketten megőrültök majd. muhaha
2010. máj. 5. 00:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem minden hiba idgesit. De ha valaki NALLAM LESSZ MINDEGGY MIJEN okbol, az mar igen. Nem igaz, hogy nem volt hol megtanulnia az alapveto es sokszor hasznalt szavakat. Az meg ratesz egy lapattal, hogy ujvideki vagyok es sokan korulottem elegge szerbesen foglamaznak. En is hibazok neha az biztos, de ha valamiben nem vagyok bizos, nem esik nehezemre megnezni.
2010. máj. 5. 01:17
 9/11 anonim ***** válasza:

engem annyira azért nem idegesít, hogy be is szóljak érte..

ezt undorítónak találom. mikor valaki olyan tudálékos, hogy képes beszólni a másiknak mert az nem tud helyesen írni.

mindenki másban jó, és senki sem lehet mindenben kitűnő.

az meg egyenesen beteges, ha valaki aláhúzza a hibákat.

2010. máj. 5. 10:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Szeríntem a hejesirási hibák ha, vanakk az nem baly merrt ha nem lenének akorr az ojan emberek mint ti unnatkozznának naggyon
2010. máj. 6. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!