Átált a wow miatt a bioritmusom hogyan tudok visszaállni?
Figyelt kérdés
egyfolytában wowozok most is (World of Warcraft) egyszerűen nem birom abbahagyni most kiléptem próbáltam alduni de sehogy se tok elaludni! hogyan tudok elaludni, aludnom kellene sűrgősen mert holnap suli2010. máj. 4. 23:53
1/24 A kérdező kommentje:
egész nappal aludtam délbe felkeltem 16:00-19:00-ig szintén aludtam! jah és még ha aludni akarok és lecsukom a szemem akkor nagyon fájni kezd a fejem! Segítsetek mindjárt éjfél és holnap suli!
2010. máj. 4. 23:56
2/24 anonim válasza:
próbálj meg aludni és ne gondolni a wow-ra
3/24 A kérdező kommentje:
megpróbálok csak az a gond hogy nem tudok, de talán majd egyszer elkap az álom...
2010. máj. 5. 00:01
4/24 anonim válasza:
Nagyon meg tudják keverni az agyat ezek a dolgok.Én mikor más játékkal játszottam éjjel-nappal,ha becsuktam a szemem,állandóan azt a helyszínt és figurákat láttam,nem tudtam normálisan aludni,percenként felijedtem.Módjával kell ezt csinálni,mert teljesen megkever.Gyorsan nem fogsz tudni elaludni.
5/24 A kérdező kommentje:
nekem is a wow jár a fejembe, remélem azérf sikerül elaludnom
2010. máj. 5. 00:09
6/24 anonim válasza:
Javaslom szokj hozzá ahhoz, hogy minden este fürdés előtt edzel! Fekvő, felülés, futás, stb... Bármi, amitől el elhet fáradni. Na most. Ha 2 órát pl edzel, nem sok erőd lesz utána játszani, és könnyebben elalszol.
7/24 anonim válasza:
Nos, igen... én kipróbáltam egypár kábítószert már eddigi pályafutásom során (ópiátokat soha!), de a wow volt az egyik legkeményebb :( 4 év úgy ment el, hogy észre sem vettem.. :(
8/24 A kérdező kommentje:
utolsónak: Igazad van a tavalyi nyáriszünet olyan hamer elment mintha egy nap lett volna, mert egész nyáriszünetben wowoztam! most abbahagytam nem tudom meddig birom. A Laptop itt van melettem az ágyba:D
De mért van az hogy egyszerűen nem tudom abbahagyni a wowot?
2010. máj. 5. 00:22
9/24 anonim válasza:
Töröld ki a karidat, és töröld le a játékot is. Utána már úgysem lehet visszacsinálni és nem fogsz sokat bánkódni rajta... Én legalábbis így csináltam.
10/24 anonim válasza:
NEHOGY KITÖRÖLD! Akkor inkább add nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!