Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem, hogy lehet ez....

Nem értem, hogy lehet ez. Hogy lehet visszaállni?

Figyelt kérdés
Régebben, vagy 2 éve, hát eléggé fogyókúra megszállott voltam :/ Naponta egyszer ettem, csak délben, tudom, hogy ez baromi egészségtelen, nem is csinálnám újra, bár akkor eléggé vékony voltam. Most a reggelit nem hagynám ki semmi pénzért, ebédet is eszek, de estére olyan éhes leszek, hogy nem is nagyon bírom, eszek sovány túrót, vagy joghurtot, de ugyanannyira éhes vagyok. Hogy lehet az, hogy 2 éve kibírtam evés nélkül déltől következő nap délig?
2011. júl. 4. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Jaj de hányszor elmantráztam már, hogy napi ötször kell enni keveset, és akkor nincsenek éhségrohamok. Azt írod, 2 éve ettél szarul. Miért, most úgy gondolod, hogy tök egészségesen étkezel? Totál nem.

Egyébként az idők során valószínűleg megelégelte a szervezeted, hogy éhezteted, és most már nem tolerálja, vészjeleket küld, hogy legyél szíves enni, ha nem akarsz legyengülni, lebetegedni vagy életben akarsz maradni.

2011. júl. 4. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát én eszek ötször. Volt, hogy délután ettem egy joghurtot, estére meg ettem főtt tojást csirkemell sonkával. De ugyanúgy éhes leszek :/
2011. júl. 4. 19:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Nyilván ez csak az uzsonna, meg a vacsi.
2011. júl. 4. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!