Mit jelent ez a két sor?
Figyelt kérdés
És te hiába látod, hogy szép az élet.
Ha nem látja senki más, cseszheted.
2010. máj. 4. 23:31
1/8 anonim válasza:
talán hogy egyedül nem jó örülni?
én tudok egyedül is..:)
2/8 anonim válasza:
Mi az fogalmazásgátlót vettél be? Ez teljesen érthető 2 sor, nem igaz, hogy nem jössz rá a jelentésére.
És te hiába látod, hogy szép az élet. =hiába látod te, hogy szép az élet
Ha nem látja senki más, cseszheted.=nem ér semmit az egész ha nem látja senki más
Hozzáteszem az az egész 1 merő baromság, igazából csak az számít, hogy te jól érezd magad.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát... a legjobb barátnőm most közölte velem, hogy ő már nem tartja fontosnak a kapcsolatunkat és, hogy elhidegült... és eléggé egyedül vagyok... és most ilyeneket nézek.
2010. máj. 4. 23:51
4/8 A kérdező kommentje:
és azért ez a dal jutott eszembe, mert van belőle egy másik részlet ami pont ránk volt igaz.
2010. máj. 4. 23:54
5/8 anonim válasza:
Semmi baj, majd lesz másik legjobb barátnő, aki majd közli veled pár év múlva, hogy nem tartja fontosnak veled a kapcsolatot. Én ezt már rég meguntam és egyedül vagyok és élvezem. Le a fejjel :P :)
6/8 anonim válasza:
ez hiperkarma nem? ismerem:) sztem ez azt akarja jelenteni h hiba latod h szep az elet de ha mindenki mas korulotted azt gondolja h az elet szar akkor nem er semmit h nked szep az elet.....asszem...de ezt most vhogy nem tom elmagyarazani....
7/8 A kérdező kommentje:
igen... hiperkarma...
Az a kérdéses, hogy mit nem látnak. Azt, hogy szép az élet? vagy azt, hogy te látod, hogy szép az élet?
2010. máj. 5. 19:44
8/8 anonim válasza:
sztem azt nem latjak h szep az elet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!