Miért ilyenek az emberek? {lent}
na szóval...ha értelmetlen leszek bocsi...:$xD
ha én szeretek egy énekest és ha valaki nem szereti, akkor máris azt mondja rá, hogy b*zi, mennyire nincs hangja meg ilyenek...
nem tudják tiszteletben tartani az "érzéseimet"?(nem jut eszembe jobb szó, hosszú volt a mai nap)
na szóval én ezt nem értem...van valami magyarázat, hogy ilyenek az emberek?
vagy csak én vagyok hülye?
Ha te szeretsz egy énekest, akkor elfogult vagy vele szemben és nem veszed észre, hogy sz.r a hangja, meg hogy b.zi, vagy csak úgy csinálsz, mintha nem vennéd észre. Magadnak is hazudsz. És miért is szereted azt az énekest...? ...mert mások is szeretik, mert ez a divat.
ennyi a magyarázat.
Aki tényleg jó énekes, azt sosem b.zizzá vagy fikázzák. Pl szerintem senki nem mondta Frank Sinatra-ra, hogy milyen béna, vagy Elvis Presley-re sem. És persze még sorolhatnám.
20:21-es vagyok.
az a baj, hogy a mai fiatalok úgy választanak kedvenc énekest, hogy " húú de kafa a rucija", meg " tök zsír az új klipp", meg "milyen sirály a haja" stb stb.
Az már nem nagyon érdekel senkit, hogy netán tehetséges-e az illető, vagy különleges hangterjedelme van-e, vagy bármi zeneileg értékelhető tulajdonsággal fel van-e vértezve.
Ahogy az előttem válaszoló is írta, ha szeretsz egy énekest (mert az a divat, vagy bármilyen más okból) elfogult vagy vele szembe, és nem nézed a zenei tehetségét, nem látod, ha esetleg "sz*r", stb.
De az tényleg igaz, hogy aki igazi tehetség, azt sohasem b*zizzák le valamiért... :P
Pl. Slash-re vagy Angus Young-ra (igaz ők gitárosok, nem énekesek) soha nem hallottam/láttam, hogy azt mondták/írták volna, hogy b*zik. Elvis Presley-re sem. Mert ők tudnak valamit, ami nagyon jól megy nekik, nem csak a "média nyomja/nyomta" őket...
De az új "sztárok" mögött, ahogy észrevettem, csak a média áll leginkább, tehetségük nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!