Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az emberek? {lent}

Miért ilyenek az emberek? {lent}

Figyelt kérdés

na szóval...ha értelmetlen leszek bocsi...:$xD

ha én szeretek egy énekest és ha valaki nem szereti, akkor máris azt mondja rá, hogy b*zi, mennyire nincs hangja meg ilyenek...

nem tudják tiszteletben tartani az "érzéseimet"?(nem jut eszembe jobb szó, hosszú volt a mai nap)

na szóval én ezt nem értem...van valami magyarázat, hogy ilyenek az emberek?

vagy csak én vagyok hülye?

2010. máj. 4. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
SP akkor is bu.zi
2010. máj. 4. 19:52
 2/7 A kérdező kommentje:
-.-
2010. máj. 4. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Tipikus hülye emberek az ilyenek. Nem képesek felfogni hogy mindenkinek más az ízlése, más tetszik, stb. Meg kell tanulni nem foglalkozni az ilyenekkel.
2010. máj. 4. 20:07
 4/7 anonim válasza:
Az, hogy van e hangja, hogy jön a leb.zizáshoz? Előbbi objektívan megítélhető. Csak nézd meg a múlt heti megasztár válogatást. Sokan azt hiszik, hogy jó hangjuk van, de csak nevetségessé teszik magukat. A mai énekesek nagy része abban különbözik tőlük, hogy ott van mögöttük a kiadó és a média. Bárkiből lehet "sztár".
2010. máj. 4. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha te szeretsz egy énekest, akkor elfogult vagy vele szemben és nem veszed észre, hogy sz.r a hangja, meg hogy b.zi, vagy csak úgy csinálsz, mintha nem vennéd észre. Magadnak is hazudsz. És miért is szereted azt az énekest...? ...mert mások is szeretik, mert ez a divat.

ennyi a magyarázat.

Aki tényleg jó énekes, azt sosem b.zizzá vagy fikázzák. Pl szerintem senki nem mondta Frank Sinatra-ra, hogy milyen béna, vagy Elvis Presley-re sem. És persze még sorolhatnám.

2010. máj. 4. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:

20:21-es vagyok.

az a baj, hogy a mai fiatalok úgy választanak kedvenc énekest, hogy " húú de kafa a rucija", meg " tök zsír az új klipp", meg "milyen sirály a haja" stb stb.

Az már nem nagyon érdekel senkit, hogy netán tehetséges-e az illető, vagy különleges hangterjedelme van-e, vagy bármi zeneileg értékelhető tulajdonsággal fel van-e vértezve.

2010. máj. 4. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem válaszoló is írta, ha szeretsz egy énekest (mert az a divat, vagy bármilyen más okból) elfogult vagy vele szembe, és nem nézed a zenei tehetségét, nem látod, ha esetleg "sz*r", stb.

De az tényleg igaz, hogy aki igazi tehetség, azt sohasem b*zizzák le valamiért... :P

Pl. Slash-re vagy Angus Young-ra (igaz ők gitárosok, nem énekesek) soha nem hallottam/láttam, hogy azt mondták/írták volna, hogy b*zik. Elvis Presley-re sem. Mert ők tudnak valamit, ami nagyon jól megy nekik, nem csak a "média nyomja/nyomta" őket...

De az új "sztárok" mögött, ahogy észrevettem, csak a média áll leginkább, tehetségük nem nagyon van.

2010. máj. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!