Miért vannak ilyen emberek?! (lent)
vannak akik csak úgy látszanak erősnek, ha másokat maguk alá sepernek és lejáratnak és általában ezt a félénkekkel, csendesekkel teszik
mert az ilyen nagy szájútólmindenki tart, hogy esetleg nehogy ő legyen a következő témájának a tárgya
intelligens körökben nem beszélik ki a másikat és nem szólnak be a másiknak, sőt szavak nélkül néznek le másokat, mert szavak sem kellenek
példa:
bankban dolgoztam (nem ügyfeles)és kitaláltam, hogy copfparókában járok és nem veszem ki a piercinget az orromból
senki nem szólt soha semmit érte, sőt elhívtak ebédelni, nem közösítettek ki, stb
csak a szerződés leteltével nem lettem meghosszabbítva...
pár év elteltével értettem meg, hogy így is ki lehet nézni bárkit, még arra sem kell méltatni, hogy róla beszéljenek
és ha valaki kibeszél valakit csak égő lesz a többiek szemében, hogy ilyen primo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!