Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lesz a halal utan?

Mi lesz a halal utan?

Figyelt kérdés
Mit fog erezni az aki meghal? Nem gondolkoztatok mar ezen? Ha megkerhetnem, mindennki ertelmes valaszokat adjon. Az nem lehet, hogy semmi nem lesz, valami mindig van! Uj testbe koltozik a lelek vagy mi?
2010. máj. 4. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt honnan tudna barki is ? Erre senki nem tud valaszt adni, majd akkor derul ki, ha megtortenik...
2010. máj. 4. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi. Jön a fény, amit a leálló agyunk eredményez, aztán megindulnak a bomlási folyamatok. Engem pl. nem zavar :)
2010. máj. 4. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Sztem a halál pillanatában mikor beáll semmit nem fogsz érezni.Kb. mintha elvágták volna a filmet... Egyébként aszért fél mindenki a haláltól mert valójában az ismeretlentől fél,és nem tudja mi lesz ott...,tényleg a mennyország ahogy mondják vagy teljes sötétség,ezt azé tényleg jó lenne tudni!Én is már filóztam ezen,de én inkább kihasználom életem minden percét hogy tartalmas legyen,mert nagyon gyorsan repül az idő...:( meg állitólag a lélek majd reinkarnálódik,hát ki tudja?Majd lesz valahogy...
2010. máj. 4. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Meghalni kb olyan lehet mint elaludni, és elkezdeni álmodni. Észre sem veszed hogy átmentél, egyszer csak ott vagy. A lélek létezésére bizonyítékul szolgálhatnak a klinikai halál állapotából visszatért emberek beszámolói, melyek megdöbbentő részletességgel írják le a történteket miközben az illető eszméletlenül feküdt.

Mi lesz a halál után?

Nos, bizonyos vállasok szerint a lélek egy másik testben újjá születik, és gyakorlatilag egy új élet kezdődik. Ez mindaddig folytatódik míg a legmagasabb szintre (Isteni) nem kerül az értelem: ez a tökéletesség állapota (Nirvana), elvileg ez a legboldogabb állapot.

A keresztények szerint ki-ki maga cselekedetei alapján, halála utána Isten színe elé kerül, és majd Isten ítélkezik felette. Innen három helyre vezethet az út: pokol, menny, vagy purgatórium. A purgatóriumban (tisztítótűzben) van rá utoljára esélyed hogy megbánd a bűneid. Innen még kerülhetsz a mennyországba.

A valóságot meg csak akkor tudjuk meg, ha mi is meghalunk.

2010. máj. 4. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a halál nem lehet olyan rossz dolog: még senki nem jött vissza panaszkodni! :D
2010. máj. 4. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:

A halál nem szomorú.. Inkább az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él.

Amúgy Kedves Kérdező, lehet hogy te is már körülbelül hatvanszor meghaltál. Csak nem emlékszel rá, mivel az agyaddal gondolkozol, és az agyadban tárolod el az emlékeket. És a reinkarnáció során csak a lékek költözik át egy másik testbe. És lehet hogy a halálodkor választ kapsz mindenre, hogy ki voltál előző élete(i)dben.

Persze a reinkarnáció is olyan dolog hogy : elhiszed, vagy nem hiszed.

Én hiszek benne :)

2011. júl. 16. 20:12
 7/7 anonim válasza:
sztem semmi ha egyszer meghalunk akkor enyi vege mindenki dumal hogy menyorszagba meg pokolba kerulunk vagy hogy reinkarnalodunk meg szellemkent nagy baromsag az egesz gondojatok csak bele testunk megszunik letezni eltemetnek a koporsoban pedig egyer csak nem marad mas utannunk csak csont eszeru a magyarazat minden csak fizika gondojatok csak bele mi volt szuletesed elott ? valasz SEMMI nem leteztel na ez van a halal utan is SEMMI csak az marad utannad amit az eletedben elertel es hatrahagyrtal a vilagnak hogy emlekezzenek rad mas SEMMI nekem ez a velemenyem ( Bocsanat az ekezetek hianya miatt)
2011. szept. 22. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!