Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak most?

Szerintetek mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe bele vagyok esve és tök jobban vagyunk egy mással mindem este beszélgetni szoktunk de egy hete miközben beszéltem vele a legjobb barátnője rám irt a lány tudta nélkül és elmondta hogy ő is szerelmes belém (már mint az a lány akibe szerelmes vagyok) és most mit csináljak hidjek neki elmondjam a lánynak nem akkarom a barátságukat tönkre tenni ha ez tönkre teheti a válaszokat elöre is köszi.

2017. jan. 3. 01:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak hagyd figyelmen kívül... nem úgy mint a helyesírást, amit nem ártana megtanulni végre.
2017. jan. 3. 03:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Jogos inkább arra kellene koncentrálnom
2017. jan. 3. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele hogy.... mindaddig míg meg nem kérdeztem és nem tudom a választ, nem hagy nyugodni az adod dolog, ez esetben a kérdésed.

Tudod ha pár év múlva vissza gondolsz erre a napra , hogy miért nem kérdezted meg, már késő lesz :(

Ne kérdezd meg konkrétan ha nem szeretnéd.

Azt mondtad sűrűn beszélgetek, emlits fel egy filmet a moziban és mond hogy megnézném csak nincs kivel és te örá gondoltál.

Ott eldől minden, szimpatikusak vagytok e egymásnak vagy sem.

2017. jan. 4. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy mennyi hibát voltál képes beleírni ebbe a kis levélbe? Ti egyáltalán nem szoktatok olvasni? Nem jársz iskolába? Mit tanulsz ott pl. nyelvtan órán??? Keress magad mellé egy nyelvtanárt, már aki a magyar helyesírást gyakorolja veled, mert szégyen ilyen helyesírással leírni négy sort. Ha kéred, magánban leírok neked egy-két dolgot.
2017. jan. 4. 12:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!