Itt, GYK-n mely kategóriában vannak legnagyobb arányban azok, akiknek fogalmuk sincs a környezetvédelem jelentéséről?
Kis kiegészítés:
Igazából már majdnem mindegyik kategóriában tettem fel környezetvédelemmel kapcsolatos kérdést, és egészen lesújtó volt a tapasztalatom. A Családi kapcsolatok kategóriában totál elfogadott az IKEA-ban minden szart összevásárolni a semmiért, az Elektronikus eszközök kategóriában totál elfogadott háromévente új mobilt vásárolni, az Üzletek és penzügyek kategóriában meg kb. mindent környezetbarátnak hazudnak, amiből a válaszolóknak jövedelmük lesz.
Tehát nem tudom megmondani, hogy melyik a legrosszabb, de mindegyik határozottan rossz.
Nem, egyáltalán nem vagyok környezettudatos. (Persze hozzátok képest igen, de az nem nehéz.)
Nem hinném, hogy ez kategóriafüggő.
Amúgy az, hogy valaki nem rendeli alá már beteges mértékben az élete minden aspektusát a környezetvédelemnek, az nem jelenti hogy ne lenne tisztában a környezetvédelem jelentésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!