Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek a 2012-es világvégében?

Hisztek a 2012-es világvégében?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 18:17
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Szerintem az egész nagy baromság nem hiszek benne!!
2010. aug. 13. 15:08
 22/28 anonim ***** válasza:
hahaha,én már olyan baromságokat is láttam,hogy a föld"rezegni fog" és az embernek 2 választása van:1: "rezeg vele eggyütt"-már a hangzás is tök röhejes-2:átlép egy másik dimenzióba....hahahahahahahahahahahahaha akkorát röhögtem rajta,hogy kiestem a saját számon!
2010. aug. 13. 16:48
 23/28 anonim ***** válasza:
baromság szóval.aki hisz benne,az egy nagy marha!
2010. aug. 13. 16:51
 24/28 anonim ***** válasza:
de nemtom mit veri magát a 72%os :D mivel itt okoskodik oszt agyamint 1 salátának .jepp :D
2010. aug. 13. 19:05
 25/28 anonim ***** válasza:
JA én se értem meg milyen afterparty :D fogadjunk azzal a salátányi eszével még egy bort se tud kinyitni :D
2010. aug. 14. 21:12
 26/28 anonim ***** válasza:
amúgy csak előző kommenthez nekem nem 72 % ok ír hanem 95 % -t
2010. aug. 14. 21:14
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem hiszek. Már csak azért sem mert ez csak arra megy ki hogy Hollywood szép summát leakasszon az emberekről az idétlen katasztrófa/világvége filmjeivel.

Ha hiszed ha nem, asszem 2003-ban olvastam egy HATALMAS, két oldalas, LEPEDŐ NAGYSÁGÚ cikket az újságban miszerint 2010 MÁJUSÁBAN világ vége lesz XY miatt. Ez is mire volt jó? Hogy az újságoknak legyen bevétele.

Jósoltak 2036-ra is, de azt állítják már a NASA kutatói hogy 2029 április 13-án egy meteor REKORD közelségben fog elmenni a Föld MELLETT, érdekes eddig becsapódásról volt szó.:) Arról nem is beszélve hogy szerinted az emberek pl a meteort ölbe tett kézzel várnák és néznék mi lesz? Nem. Biztos eltérítenék vagy szétrombolnák rakétákkal, azért senkinek sem "érdeke" a Föld egy részének vagy egészének pusztulása.

A maják is azt mondták hogy nem lesz világvége 2012-ben. De hogy ilyen sok ember bekajálja ezeket a hülyeségeket azok megérdemlik hogy pánikoljanak:)

2010. okt. 12. 19:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha szép idő lesz a focipályán,ha rossz idő lesz a suliban tartjuk a világvégér:)))
2012. nov. 28. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!