Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sportsdirecten van garancia?

Sportsdirecten van garancia?

Figyelt kérdés

Sportsdirecten van garancia?

tehat en fogok venni egy foci cipőt 50 ezerer ,és ha az szét jön akor arra van garancia ?

#garancia #focicipő #SportsDirect #mennyi rá a garancia hány hónap
2016. dec. 27. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ma kiderül.. én egy kabátot vettem tegnap és este szétszakadt... mintha össze se lett volna varrva... szakadásnyom nincs rajta, csak szétjött teljesen a "varrás". Remélem visszaveszik.
nov. 25. 09:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Megnézték, megmutatta kollegájának.

Felajánlották, hogy hozzak egy ugyanolyat (ezt nem akartam) vagy bármi mást (nyilván ekkor ráfizetéssel), de nem akartam a párom nélkül dönteni. Így adtak egy kupont ami 2 évig levásárolható. Ez így elég korrekt szerintem.

Pénzt vissza nem adnak, pont előttem volt egy másik reklamáló. Neki is mondták és nekem is. De ez így rendben van szerintem.

nov. 25. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!