Mi a véleményetek azokról a szkeptikus nagyokosokról, akikkel tele van ez az oldal, és mindenkit csk kioktatnak, ezen kívül azt hiszik, hogy csak nekik lehet igazuk?
Figyelt kérdés
Mert engem most nagyon felidegesítettek!!!!!!!2010. máj. 3. 15:36
11/14 anonim válasza:
Az utolsó válaszolót naon nem értem de tök nyóc!
13/14 anonim válasza:
Elmagyaráznád hogy miért is kellett le idiótázni?Totál ugyan azt írtad mint én! Tudod? Csak más szavakkal! Úgy hogy ha ezt nem vetted észre akkor nem én vagyok az idióta! Más se értett!Nem tom miért kell ezt csinálni! IDIÓTA!
14/14 anonim válasza:
Írtam, hogyha tiszteletben tartották volna egymás véleményét akkor nem fejlődtünk volna, erre te azt írod, hogy ez egy baromság, mert már ők sem tisztelték egymás véleményét. DE AKKOR MIÉRT BAROMSÁG??? ÁÁÁ MEGŐRÜLÖK TANULJ MEG MÁR OLVASNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!