Van olyan sztorid, hogy sokáig nem voltál vécén, aztán hatalmasat tojtál?
Figyelt kérdés
Nekem egyszer egész nap dolgom volt, előtte nap meg nem voltam vécén, kocsival vidékre kellett cuccokat venni, aztán pakolni, a lényeg, hogy nem volt időm elmenni kakilni, aztán este 10-kor végre eljutottam a wc-re, de már nagyon feszült a popóm, leültem, elengedtem, és kb. 1 percig csak gáz jött, de így tök váltakozva, hol rotyogott, hol sziszegett, aztán megindult a kaki, és olyan méretű volt, hogy csak na. Amikor kijött szó szerint éreztem, hogy könnyebb vagyok, és vagy 3 percig szinte folyamatosan csokiztam, de szerencsére nem volt székrekedés.
19/F
2010. máj. 3. 15:33
1/4 anonim válasza:
Hát ez tök jó XD
Amúgy én max.2 napig bírom ki...
3/4 anonim válasza:
nekem suliba színház volt nappal.. és ott kellett de nem mentem el és gyalog haza.. képzelhetitek.. majdnem becsináltam, de kitartottam leültem és jött jött és felálltam és akkor jé de könnyű vagyok MEGKÖNNYEBBÜLTEM :D
4/4 anonim válasza:
Egyszer én 2 napig nem voltam, mert sátoroztunk, és nem akartam a bokorban, második nap már nehéz volt visszatartani, hazafelé már nagyon-nagyon kellett, aztán mikor végre hazaértem, berohantam a vécére és perceken keresztül csak jött ki. Hatalmas megkönnyebbülés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!