Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 3 hónap után vágta?

3 hónap után vágta?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy még csak 3 hónapja lovagolni ( tanügetni,könnyű ügetni jól tudok), de az edzőm már a vágtát akarja tanítani.Már vágtázni is és terepen is voltam. Nem korai nagyon? Mindenhol az t írták h kb másfél év vágtáig jutni.

2016. dec. 19. 20:16
 1/2 anonim válasza:

Bocsi, ha egy kicsit későn írok...

Még szerintem is nagyon korai, én fél évig csak futószáron lovagoltam, egyedül egyáltalán nem. Amikor magamtól, pálca és egyéb segítség nélkül el tudtam indítani a lovat ügetésbe, akkor, de csakis utána vágtázhattam. Én kb. másfél- 2 év után kezdtem el vágtázni. Lehet, hogy az edződ túl sokat akar tőled...

2017. márc. 25. 15:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát, a kérdés... a somogybabodi off-road versenyre az emberel tud menni egy Corsával, a versenyt abszolválni meg egy terepjáró kell - és mindkettőt gépjárműnek hívják... Szóval mi az a 3 hónap? Heti egy? Heti öt?

Hol akarja tanítani? A susnyásban, 35 km/óra mellett átüvöltve az instrukciókat a másik lóról, vagy futószáron? Futószáron szerintem egyáltalán nem korai, ha tudsz már ülni. Önállósághoz azért kellene a stabil kéz. Is.

2017. márc. 26. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!