Olvasták el már a naplótokat, vették el személyes, fontos tárgyatokat pofátlan módon? Mit szóltok az én esetemhez?
Emelt angolunk volt,és én még óra előtti szünetben írtam a naplómba,mert nagyon fel voltam zaklatva.A naplómat betettem a táskám rejtett fiókjába,amibe jó mélyen bele kell nyúlni,hogy ki tudd kapargálni.Szóval elpakoltam,kiraktam a cuccaim és elmentem inni a legjobb barátnőmmel.Molyoltunk még egy kicsit,és mikor bejöttem a terembe egy csaj és az ikertestvére csak úgy,spontán a padom felett olvasták a naplóm bejegyzéseit.odarohantam,és kikaptam a kezükből,a HÉKÁ! felszólítással(hirtelen csak ez jutott eszembe -.-")
akkor nyögött egy "bocs"-ot és megsértetten érezte magát,amiért kikaptam a kezéből.És nem lehet arra hivatkoznia,hogy nem tudta mi az,mert az első oldal aljára,egy Komori Kiri-s rajz mellé odaírtam,hogy: Napló.
És a másik:Hogy mer belenyúlni a táskám mélyére,és kivenni?!Beperelhetem,vagy csak vágjam orrba?!(Na jó,nem vagyok ilyen erőszakos :P)
Ehhez mit szóltok,hát nem pofátlanság?!?!?!
Ez hogy képzeli magáról? Belenyúl a táskádba és még ő kezdene el cikizni.
A rendőröket felejtsd el, kiröhögnének. Nekem régebben tűntek el értékesebb cuccaim suliból, semmit nem csináltak, annyi volt, hogy legjobb barátnőmet (aki a közelben nem volt akkor) behívták kihallgatásra, de miért nem azt akiről tudtuk, hogy ő nyúlta le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!