Olvasták el már a naplótokat, vették el személyes, fontos tárgyatokat pofátlan módon? Mit szóltok az én esetemhez?
Emelt angolunk volt,és én még óra előtti szünetben írtam a naplómba,mert nagyon fel voltam zaklatva.A naplómat betettem a táskám rejtett fiókjába,amibe jó mélyen bele kell nyúlni,hogy ki tudd kapargálni.Szóval elpakoltam,kiraktam a cuccaim és elmentem inni a legjobb barátnőmmel.Molyoltunk még egy kicsit,és mikor bejöttem a terembe egy csaj és az ikertestvére csak úgy,spontán a padom felett olvasták a naplóm bejegyzéseit.odarohantam,és kikaptam a kezükből,a HÉKÁ! felszólítással(hirtelen csak ez jutott eszembe -.-")
akkor nyögött egy "bocs"-ot és megsértetten érezte magát,amiért kikaptam a kezéből.És nem lehet arra hivatkoznia,hogy nem tudta mi az,mert az első oldal aljára,egy Komori Kiri-s rajz mellé odaírtam,hogy: Napló.
És a másik:Hogy mer belenyúlni a táskám mélyére,és kivenni?!Beperelhetem,vagy csak vágjam orrba?!(Na jó,nem vagyok ilyen erőszakos :P)
Ehhez mit szóltok,hát nem pofátlanság?!?!?!
Sztem én akkor és ott orrba vágtam volna :S
Velem még nem történt ilyen szerencsére...
szólj az igazgatónak, ofőnek... szüleinek. és igen feljelentheted.
nekünk is a tanár bele akart túrni, hogy mit hordunk magunknál, és elkobozza ami nem tanulási (telefon, ipod, fülhallgató, smink..) de akkor megtudtam, hogy ez magántulajdon megsértése -> belehet perelni :)
de végül nem túrta át senkiét.
1: Nekem is megfordult a fejemben hogy orrba simmantom ...
2: Akkor én beperelem!CSak a szüleitől félek,meg neki is van egy éles nyelve...attól függetlenül nem vagyunk rosszban,csak én utálom.Ez a szitu XD
Én tudod mit tettem volna a helyedbe?
Azt mondtam volna, hogy "Álljunk meg egy percre emberek. Az én táskámban volt 5000Ft, és most eltűnt. ...(lány neve)..., ezt jelenti fogom az igazgatóságon. Láttam, hogy te turkáltál a táskámban, ráadásul még a naplómba is beleolvastál."
Aztán így szépen eljátszadoznék vele, (persze igazából nem mennék az igazgatóságra mivel nincs is eltűnt pénz), de élvezném nézni az arcát amikor ezt előadom. Hehe.
Utolsó:
Az egy dolog,hogy viszem a táskámban a naplómat.Egy másik,ha a táskámBÓL veszi ki a csaj.MErt ha a padon hagyom,jó,az én saram.De a táskámba semmi joga nyúlkálni.
18:48
Ez egy jó ötlet,ha az ember,nem az lenne,aki mindenért bőg a tanároknál,és ő az ártatlan folyamatosan.Ez a jelenet pár héttel ezelőtt játszódott le:
Elkezdte mondani a másik angol tanárunknak,sunyin:
--De a"XY" csak azért megy szavalóversenyre,mert különben mindenért bőg!-mondta,és albőgte magát -.-" ...
Aztán,ezelőtt,és e közben is nekem bőgött,hogy miért közösítem ki,miért nem szólok hozzá(mert besúgóim vannak rendesen a csapatukban :P)
Közben a hátam mögött meg mondta,hogy nekem milyen szar az angol kiejtésem,és kifigurázta,ahogy az órán fordítottan.Aztán mikor hozzám jön,már öri-bari,piszi-puszi. Mikor az eddig említett versenyen második letten,elkezdett bőgni,hogy ő így már nem mehet sehová,brühühühü.
Szóval,ha fenyegettem volna is én kerülök ki hibásan,mert vagy a tanároknak,vagy az anyjának mondana meg.Az anyja meg körzeti orvos,és lehet hogy felírna nekem ciánt receptre...
És a végén le lennék csesszintve,mert ugyebár miért hozok naplót,mint a kedves utolsó mondta a szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!