Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Olvasták el már a naplótokat,...

Olvasták el már a naplótokat, vették el személyes, fontos tárgyatokat pofátlan módon? Mit szóltok az én esetemhez?

Figyelt kérdés

Emelt angolunk volt,és én még óra előtti szünetben írtam a naplómba,mert nagyon fel voltam zaklatva.A naplómat betettem a táskám rejtett fiókjába,amibe jó mélyen bele kell nyúlni,hogy ki tudd kapargálni.Szóval elpakoltam,kiraktam a cuccaim és elmentem inni a legjobb barátnőmmel.Molyoltunk még egy kicsit,és mikor bejöttem a terembe egy csaj és az ikertestvére csak úgy,spontán a padom felett olvasták a naplóm bejegyzéseit.odarohantam,és kikaptam a kezükből,a HÉKÁ! felszólítással(hirtelen csak ez jutott eszembe -.-")

akkor nyögött egy "bocs"-ot és megsértetten érezte magát,amiért kikaptam a kezéből.És nem lehet arra hivatkoznia,hogy nem tudta mi az,mert az első oldal aljára,egy Komori Kiri-s rajz mellé odaírtam,hogy: Napló.

És a másik:Hogy mer belenyúlni a táskám mélyére,és kivenni?!Beperelhetem,vagy csak vágjam orrba?!(Na jó,nem vagyok ilyen erőszakos :P)

Ehhez mit szóltok,hát nem pofátlanság?!?!?!

2010. máj. 2. 17:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Sztem én akkor és ott orrba vágtam volna :S

Velem még nem történt ilyen szerencsére...

2010. máj. 2. 17:55
 2/14 anonim ***** válasza:

szólj az igazgatónak, ofőnek... szüleinek. és igen feljelentheted.

nekünk is a tanár bele akart túrni, hogy mit hordunk magunknál, és elkobozza ami nem tanulási (telefon, ipod, fülhallgató, smink..) de akkor megtudtam, hogy ez magántulajdon megsértése -> belehet perelni :)

de végül nem túrta át senkiét.

2010. máj. 2. 17:57
 3/14 A kérdező kommentje:

1: Nekem is megfordult a fejemben hogy orrba simmantom ...

2: Akkor én beperelem!CSak a szüleitől félek,meg neki is van egy éles nyelve...attól függetlenül nem vagyunk rosszban,csak én utálom.Ez a szitu XD

2010. máj. 2. 18:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én tudod mit tettem volna a helyedbe?

Azt mondtam volna, hogy "Álljunk meg egy percre emberek. Az én táskámban volt 5000Ft, és most eltűnt. ...(lány neve)..., ezt jelenti fogom az igazgatóságon. Láttam, hogy te turkáltál a táskámban, ráadásul még a naplómba is beleolvastál."

Aztán így szépen eljátszadoznék vele, (persze igazából nem mennék az igazgatóságra mivel nincs is eltűnt pénz), de élvezném nézni az arcát amikor ezt előadom. Hehe.

2010. máj. 2. 18:48
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg egy kis hülye vagy, hogy a naplódat viszed a suliba.. Mint egy óvodás...
2010. máj. 2. 20:19
 6/14 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Az egy dolog,hogy viszem a táskámban a naplómat.Egy másik,ha a táskámBÓL veszi ki a csaj.MErt ha a padon hagyom,jó,az én saram.De a táskámba semmi joga nyúlkálni.

2010. máj. 2. 20:32
 7/14 A kérdező kommentje:

18:48

Ez egy jó ötlet,ha az ember,nem az lenne,aki mindenért bőg a tanároknál,és ő az ártatlan folyamatosan.Ez a jelenet pár héttel ezelőtt játszódott le:

Elkezdte mondani a másik angol tanárunknak,sunyin:

--De a"XY" csak azért megy szavalóversenyre,mert különben mindenért bőg!-mondta,és albőgte magát -.-" ...

Aztán,ezelőtt,és e közben is nekem bőgött,hogy miért közösítem ki,miért nem szólok hozzá(mert besúgóim vannak rendesen a csapatukban :P)

Közben a hátam mögött meg mondta,hogy nekem milyen szar az angol kiejtésem,és kifigurázta,ahogy az órán fordítottan.Aztán mikor hozzám jön,már öri-bari,piszi-puszi. Mikor az eddig említett versenyen második letten,elkezdett bőgni,hogy ő így már nem mehet sehová,brühühühü.

Szóval,ha fenyegettem volna is én kerülök ki hibásan,mert vagy a tanároknak,vagy az anyjának mondana meg.Az anyja meg körzeti orvos,és lehet hogy felírna nekem ciánt receptre...

És a végén le lennék csesszintve,mert ugyebár miért hozok naplót,mint a kedves utolsó mondta a szintjén.

2010. máj. 2. 20:40
 8/14 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok hány éves vagy..
2010. máj. 2. 21:03
 9/14 anonim ***** válasza:
95%
Sajnállak, de a beperelés az hatalmas túlzás. De őszinte leszek, a rendőrök sem vennének komolyan...
2010. máj. 2. 21:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Hat ez mekkora egy budos paraszt! Hogy kepzeli??? Ugy ba..tam volna szajba hogy elfelejti h fiu e vagy lany. mellesleg semmi oka megsertodni, mekkora egy fas ztalicska az ilyen!
2010. máj. 2. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!