Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tesi Órai Munka Kettes?

Tesi Órai Munka Kettes?

Figyelt kérdés

Nyolcadik osztályos vagyok.

Még életembe nem kaptam órai munka kettest.Én még csak egyes és ötös órai munkáról hallottam de mindegy is.

Felszerelésem mindig van és át is öltözöm.Dolgozok órán futok stb.

A mai napon:Átöltöztem lefutottam a többiekkel a 10 kört és a 3x 10 fekvőt felülést megcsináltam.Utána az mondta a játszhatunk focit.Én persze nem játszottam mivel nagyon béna vagyok ezért félre álltam.Óra végén azt mondta hogy fele órán nem csináltam semmit és mondjam meg a szüleimnek hogy kettest kaptam órai munkára.Én persze nem értem hogy miért kaptam órai munka kettest mert nem "játszottam" ?

2016. dec. 12. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

Belinkelem neked, hol találod meg a választ erre.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2016. dec. 12. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
egy nagy lusta szar vagy, meg is erdemled, en egyest adtam volna😂😂😂
2016. dec. 12. 17:12
 3/3 anonim válasza:
Nagyon kedvesek vagytok előző válaszadók! Ilyen az igazi emberiség. Én azt mondom szard le a tesit, én is 6.-ba mindent megcsináltam, és mégis csak 3-st kaptam . Szóval szívás.
2017. jan. 18. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!