Se munkám se barátnőim se szerelmem! Mit csináljak?
Hát én azt mondom ha valaki 4 év után simán dob csakúgy, ott más gond is lehetett. Nem feltétlenül veled, lehet a párod csak alkalmat keresett és a "jóakaró" csak pont jó indok neki. Gondolom fáj, de ha ő ilyen ember és nem is hisz neked, próbáld elfogadni a helyzetet. Szerintem, s kérlek ne sértődj meg, a leírtak alapján nem egy "stabil" kapcsolat lehetett. A bizalom hiány alapjaiban rengethet meg egy kapcsolatot, s ha te nem adtál okot rá, akkor vele volt a gond. Ha esetleg a barátokat is miatta martad el magad mellől, akkor pláne gond volt. Nehéz lesz, de lépj tovább és lesz majd új, lehetőleg sokkal jobb kapcsolatod. Tudom könnyű mondani, de tényleg tenned kell érte. Fiatal vagy még, menni fog.
A munkával kapcsolatban én is ezt tettem volna, bár én már felmondás előtt kerestem volna mást. Jelentkezz több helyre és csak sikerül, lehet most jobb is lenne ha erre koncentrálnál. Segíthet az érzelmi dolgokról elterelni a figyelmed ha az álláskereséssel törődsz. A családodért sem irigyellek,de azért csak van valaki akivel beszélhetsz. Egy szomszéd akár, vagy bárki más.
Azt hiszem abban a helyzetben vagy, hogy minden összejött. De bizz benne,hogy lesz jobb is. Ne a megtörtént dolgokkal törődj, hanem tűzz ki magad elé egy célt, lehet ez most pl a jó munka megszerzése és küzdj azért. A többi meg kialakul.
S a megérdemlés dolog... Hát senki nem azt kapja amit megérdemel. Én se vagyok rossz ember, mindenkinek segítettem mindig is. Erre az élettől balhés családot, problémák tömkelegét, s 16 évesen halálközeli élményt kaptam egy betegség miatt. Szóval a világ nem igazságos. De szerencsére nekem nagyjából normális már az életem, s hidd el az lesz neked is, csak ne hagyd magad se depresszióba se kétségbeesésbe zuhanni. Az nem segít.
Fel a fejjel, lesz jobb. Tényleg.
Bocs ha hosszú lett, de a leírásoddal együtt érzek és elgondolkoztatott.
A lényeg hogy ne ad fel, tényleg lesz jobb ha teszel érte.
Az első, hosszú válaszolos vagyok.
Komolyan mondom, felejtsd el.
Amit most megint leírtál csak azt tükrözi, hogy nem normális kapcsolat volt. S nem értek hozzá, de szerintem a cigány kultúra (mármint a normális, hagyomány hű, nem amit köznapi értelemben mondanak cigánynak) távol áll ettől a stílustól.
Keress valami nyugis, komoly embert, s lehetőleg ne bulikban. Csak mondom, mert ott jobbára hasonlókat találsz, mert aki meg normális azt buliban nehéz kiszúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!