Szerintetek mit csinálnak/nának a rajzfilmfigurák miután vége a rajzfilm eggyik részének?
Figyelt kérdés
Tudom is én mondok egy hülyeséget ami lehet megtörténhetne . Ash és Misty (Pokémon) dugnak egyett2016. dec. 11. 15:33
3/5 anonim válasza:
Elmennek sörözni egyet a kollégákkal. Én tökre látom magam előtt mondjuk a One Piece meg a Dragon ball karaktereit együtt lazítani, miközben Saitamáék a One-punch man-ből csak próbálják lerázni magukról Narutóék idegölő rajongását :3 Deee szerintem (ha már szuperhősök) Saitama és Kotetsu (Wild Tiger a Tiger and Bunny-ből) egész jól kijönnének egymással
4/5 anonim válasza:
Mit tudjam én hülyeségből
Heidi és pítör táncolnak a közösségi házban arra a dalra hogy
Nézlek zuhanok veled érted ha akarom te miért nem ,gyere élvezd hogy a nap reggel majd neked ébred
Van ez a hely ahol látlak megismerlek itt vagyok nálad ma szombat van a fejemben nem számit hogy nincs hétvége a nelenben
5/5 anonim válasza:
Nicky,Ricky,Dicky & Dawn
Dawn és joey csókolóznak
Winx club
Bloom és Sky d.gnak
Alvinnnn!és a mókusok
Amig senki nincs ott szeretkeznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!