Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy évig kórházban feküdtem....

Egy évig kórházban feküdtem. Hogyan illeszkedje be újra?

Figyelt kérdés

Már fél éve itthon vagyok, azóta úgy érzem a családom máshogy néz rám. Máshogy beszélnek velem.

A barátaimmal is ez a helyzet. Máshogy viselkednek velem.

Meg fog ez változni valaha? Mit tudok csinálni, hogy minden olyan legyen, mint régen?

2010. máj. 1. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Uhh ezt nem tudom sajnos :S De eltudom képzelni ezt a helyzeztet, nem lehet valami kellemes :(

Jó lenne tudni miért voltál korházban, de amúgy szerintem próbáld meg valahogy a tudtukra hozni, hogy te ugyan az van attól még hogy sokáig nem voltál velük.

2010. máj. 1. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:
ugyan az vagy*
2010. máj. 1. 23:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Autóbaleset miatt.
2010. máj. 1. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Esetleg történt a balesettel kapcsolatban valami ami miatt okuk lehet erre hogy másképp néznek rád? Hibás voltál vagy hasonló? Más most nem jut eszembe
2010. máj. 1. 23:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam hibás, hiszen nem is én vezettem a kocsit. Olyan érzésem van, mintha nem tudnának mit kezdeni velem.
2010. máj. 1. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Értem..

Szerintem a legjobb megoldás az lenne ha valahogy leülnétek és komolyan megbeszélnétek, elmondanád neki hogy te azt érzed hogy ök másképp tekintenek rád. Szerintem megtudnád hogy miért van, jobb esetben ez meg is szünne utána :)

2010. máj. 1. 23:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm sokat segítettél.
2010. máj. 1. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Szívesen, remélem megtudjátok beszélni :)
2010. máj. 1. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!