14 évesek, hány óráig engednek ki titeket városba?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 21:31
11/18 anonim válasza:
16 leszek a nyáron de általában 9re otthon vagyok mert haverom akivel járok mindig akkor megy (velem egy idős) amúgy apa tovább enged meg több helre mint anyu de bicóval sötétedés mert nincs lámpa gyalog 11 -12 ha van kivel
és ha van kedv:D
12/18 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 21:44
Már begbocsáss, de egyszerűen nem értem amit írtál. Annyira hibás a helyesírás és rossz maga a szöveg hogy nem esik le mit akartál mondani. Bocs.
13/18 anonim válasza:
Az én húgom 14 éves, őt hétköznap 8-ig engedi ki anyu, hétvégén nem nagyon van neki megszabva, de állítólag éjfélre mindig itthon van, már amikor elmegy (újabban nemigen, azt mondja, uncsi a buli).
14/18 anonim válasza:
ha korán sötétedik, max hatig engednek...
tavasszal, nyáron meg amikor sokáig van világos, van, hogy éjfélig is... D:
17/18 anonim válasza:
Ez attól függ mikor. Ha csak a barátnőimmel mászkálunk a városba, akkor 9-ig. Ha máshova megyek, akkor az utolsó vonattal (23:15) kell hazajönnöm.
18/18 anonim válasza:
14 és fél vagyok. Engem 10-ig engednek maximum. Pár barátom lehet 12-ig is... De most örülök a 10-nek, mert úgy kellett kikönyörögnöm. Eddig 9-ig voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!