Miért nem engednek a városba?
Figyelt kérdés
Sziasztok... 11 vok majdnem 12 és nem engednek be a városba...Miért? Az egész osztályom elmehet cs én nem... és mért féltenek ennyire vajon ha úgysem lesz semmi bajom fényes nappal.segítsetek köcce!!!! 11/L2010. júl. 2. 18:38
1/17 anonim válasza:
Honnan? Milyen városba? Kell valamivel utaznod?
2/17 anonim válasza:
én sem engednélek, ha az én lányom lennél. Egyrészt az írásodból látszik, mennyire kislány vagy. Másrészt persze hogy eshet baja egy gyereknek a "városban" (milyen város?), akár fényes nappal is.
3/17 anonim válasza:
11 évesen nem kell egyedül mászkálni az utcán.
4/17 anonim válasza:
Szia!
Nagy városban lax? Délután v este szeretnél a városba menni?
Engem könyvtárba engednek meg a barátnőimmel játszótérre és fagyizni!
11/L
5/17 anonim válasza:
Örülj, hogy téged féltenek a szüleid! Lehet, hogy az osztálytársaid azért mehetnek el, mert le se sz@rják a szüleik, hogy merre járnak. Szerintem az rosszabb, mint ha nem engednek el.
6/17 anonim válasza:
Én sem engednélek el 11 évesen. Örülj ha este 6ig leengednek a parkba...
Meg írásod alapján nagyon gyerek vagy.
Csak, hogy idézzek:
"vok", csak helyett "cs", "köcce"
7/17 anonim válasza:
20:27-es! Végre egy normális fiatal! Már pont írni akartam, hogy a mai gyerekek, kamaszok már nem tudnak normálisan beszélni??!!
8/17 anonim válasza:
ja, bocsánat, siettemben úgy olvastam, te is 11 éves vagy! :-)
9/17 anonim válasza:
20:27 vagyok.
De, de fiatal vagyok, csak nem 11 éves :)
13/L
10/17 anonim válasza:
Amúgy azzal, hogy azt írtam, hogy nagyon gyerek vagy még, nem azt akartam kifejezni, hogy én már nem vagyok [sőt, én is gyerek vagyok még, de nem is baj], csak szerintem írása alapján még fiatalabbnak tűnik a koránál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!