Nagyon el vagyok keseredve, mert rettentően csúnya vagyok. Pufi az arcom, rejtett szemhéjam van, vékony szám, hatalmas orrom és még husis testalkatom is van emellé. Mellem szinte egyáltalán nincs, és az is teljesen striás... Egyszerűen gyűlölöm magam, gyűlölök tükörbe nézni. Ha elmegyek a suli folyosóján, utálom látni a sok embert aki szánakozva néz rám aztán pedig kinevet. Egyszerűen minden lány szép valahogy, csak én nem. Egy selejt vagyok, de tényleg. Sminkkel sem vagyok szép, sőt még ront is a helyzeten, mert kaptam egy szemhéjtust és egy szempillaspirált és egyik sem áll jól pedig az utóbbi nagyon alap dolog a sminkelésben. A csúnyaságom mellé még buta is vagyok, jó kombináció, ugye? Szerintetek mit kellene tennem, hogy legalább egy kis önbizalomra tegyek szert? Egyébként társaságban is nagyon visszahúzódó vagyok.
Szerintem nem kell gyűlölködnöd magad miatt! Kezdj el sportolni például ha tornász vagy akkor pont hogy ne kell nagy mell, pont h az a jó különben elküldenek. Úgy tudsz segíteni az önbizalmadon ha nem foglalkozol másokkal és pl oda mész a menőbbekhez és megpróbálsz velük beszélgetni és egy idő után rájönnek h több jófej vagy és akkor ha velük vagy sokkal jobban fogod éezni magad.
2016. dec. 8. 18:30
2/4 anonim válasza:
Afogalmazásod alapján nem vagy Te buta! Egy tudatlan ember nem így ír. Az önbizalom nem könnyű dolog, mivel elég nehéz önbizalmat nyerni miközben megbámulnak, és kinevetnek a többiek. Ha valakinek ezekután még önbizalma támad, az nem normális. Számomra az önbizalomszerzés egyetlen módja, ha valamiben sikereket érsz el. Azt pedig Neked kell tudnod miben vagy jó. Az előttem szóló tanácsával miszerint: "menj oda a menőkhöz és beszélgess velük"- nem jó ötlet. Csak mégjobban gúnyolnának, és még hülyének is néznének. Idővel kinősz ebből a korból. Ha jól fogsz tanulni magaabb pozíciót tölthetsz be a munkahelyeden. És még ha ügyes és korrekt is leszel tisztelni fognak. Ez már sikerélmény. Nemde? A fiatalok sajnos nagyon is a külső alapján itélnek meg másokat. Így előnytelen külsővel nincs sok esély a népszerűségre. Tudom, mert én is voltam gyerek, és pokol volt az életem. Most már kicsit jobb, de csak kicsit.
2016. dec. 10. 14:07
3/4 anonim válasza:
Keresd meg magadban a szépséget. Nézz magadra úgy,mintha nem is saját magad lennél és banj is úgy magaddal.
Nem tűnsz butának. Hány éves vagy? Gondolom még fiatal,hidd el még sokat fogsz változni és a striáid is el fognak tűnni vahy kihalványodnak.
2016. dec. 10. 14:16
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Egyébként 15 éves vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!