Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Érdekelne a folytatása?...

Érdekelne a folytatása? Kérlek írj véleményt!

Figyelt kérdés

Elkezdtem regényt írni, csak nem tudom hogy egyáltalán jó-e.Itthon persze senkinek nem merem megmutatni.Ezért megkérdezlek titeket:)

Ez csak az előszó.

Előszó

Elfuthatsz valakitől, akitől rettegsz, megpróbálhatsz harcolni azzal, akit gyűlölsz. De hogy tehetnéd, ha ezzel megsebesítheted a Kedvest, az Egyetlent, aki többet ér mindennél? Akiért bármit képes lennél feladni. A szerelem nem hagy választásokat. Ha az életedet kell adnod Érte, hogy ne tennéd meg?

Ha ő az, akit igazán, tiszta szívből, őszintén szeretsz?

„A Gyilkos fekete szemei az enyémbe fúródtak. Hófehér arcán kaján félmosoly jelent meg. A hang szinte ordított a fejemben:

-„Fuss! Fuss már te idióta!”

Megpróbáltam, de a lábaim nem mozdultak. Nem menekülhettem. A vér megfagyott az ereimben, szívem hevesen dobogott. A hideg kőfalnak dőltem, felkészültem a Halálra. És az lassan, de biztosan elindult felém.

Valahol az éjszakában felvonyított egy farkas.”

2010. máj. 1. 19:25
 1/9 anonim válasza:
Folytasd csak
2010. máj. 1. 19:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Úgy látom, megvan a legújabb Tiffany-Románc szerelmi regény-újságíró. csak így tovább.
2010. máj. 1. 19:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Eddig nagyon tetszik, nem küldenéd el nekem privátba a folytatását? :D
2010. máj. 1. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem folytasd :)
2010. máj. 1. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha engem kérdezel, eléggé ergya, de Blikkes újságírónak simán jó leszel.
2010. máj. 1. 19:52
 6/9 anonim ***** válasza:

"Elfuthatsz valakitől, akitől rettegsz, megpróbálhatsz harcolni azzal, akit gyűlölsz. De hogy tehetnéd, ha ezzel megsebesítheted a Kedvest, az Egyetlent, aki többet ér mindennél? Akiért bármit képes lennél feladni. A szerelem nem hagy választásokat. Ha az életedet kell adnod Érte, hogy ne tennéd meg? "

Ez nem véletlenül a Beaking Bawn előszava??

Ha ő az, akit igazán, tiszta szívből, őszintén szeretsz?

2010. máj. 1. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi,elírtam, a "Ha ő az, akit igazán, tiszta szívből, őszintén szeretsz? " az idéző jelben van még,a könyv címe pedig Breaking Bawn.
2010. máj. 1. 19:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Max. Breaking Dawn, nem?...
2010. máj. 1. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs, nagyon jó lenne, ha nem lenne látszólag iszta utánzat. Próbálj meg hasonló stílussal valami mást írni, mert amúgy tényleg jó :)
2010. máj. 1. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!