Érdekelne a folytatása? Kérlek írj véleményt!
Elkezdtem regényt írni, csak nem tudom hogy egyáltalán jó-e.Itthon persze senkinek nem merem megmutatni.Ezért megkérdezlek titeket:)
Ez csak az előszó.
Előszó
Elfuthatsz valakitől, akitől rettegsz, megpróbálhatsz harcolni azzal, akit gyűlölsz. De hogy tehetnéd, ha ezzel megsebesítheted a Kedvest, az Egyetlent, aki többet ér mindennél? Akiért bármit képes lennél feladni. A szerelem nem hagy választásokat. Ha az életedet kell adnod Érte, hogy ne tennéd meg?
Ha ő az, akit igazán, tiszta szívből, őszintén szeretsz?
„A Gyilkos fekete szemei az enyémbe fúródtak. Hófehér arcán kaján félmosoly jelent meg. A hang szinte ordított a fejemben:
-„Fuss! Fuss már te idióta!”
Megpróbáltam, de a lábaim nem mozdultak. Nem menekülhettem. A vér megfagyott az ereimben, szívem hevesen dobogott. A hideg kőfalnak dőltem, felkészültem a Halálra. És az lassan, de biztosan elindult felém.
Valahol az éjszakában felvonyított egy farkas.”
"Elfuthatsz valakitől, akitől rettegsz, megpróbálhatsz harcolni azzal, akit gyűlölsz. De hogy tehetnéd, ha ezzel megsebesítheted a Kedvest, az Egyetlent, aki többet ér mindennél? Akiért bármit képes lennél feladni. A szerelem nem hagy választásokat. Ha az életedet kell adnod Érte, hogy ne tennéd meg? "
Ez nem véletlenül a Beaking Bawn előszava??
Ha ő az, akit igazán, tiszta szívből, őszintén szeretsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!