Manapság miért van egyre több nyilvános helyen "seggbefröcskölős" WC?
Ha már "pottyantós", akkor találkoztam olyannal is, aminek hátrafelé van lejtése, nem pedig előre, így az nem csap annyira alvázon. De én is kifejezetten utálom ezt a fajtát, ilyen van itt nekünk a koliban is. És itt aztán hallani is, meg nem is egyedül használom (négyen használjuk), és mindig félek, hogy elkapok valamit, mert hajlamos vagyok minden sz@rt összeszedni.
Nálam az is bevált módszer, hogy belepottyantok és villámgyorsan arrébb helyezem a hátsófelem. Igaz, így megfosztom magam a kényelmes wc-n ücsörgök és olvasok órákig fílingtől. :P
Köszönöm a válaszokat és a jó módszereket!
Amúgy én azt szoktam csinálni, hogy nem ülök rá a WC-re, hanem csak fölé guggolok. Ilyenkor csak az a baj, hogy nagyon fárasztó, pedig én nem nagyon tudok gyorsan végezni a dologgal, így sokszor előfordult már, hogy másnapra izomlázam lett. De ez a WC-papír beledobálós módszer nem rossz, csak hát sajnálom erre pazarolni...
Most megnyugodtam. :D Azt hittem csak engem zavar. Elég undorító már hogy miután vécéztem hugyos meg szaros lé fröccsen a seggemre meg oda is! Kész fertőzés!! Suliba csupa ilyen wc van! Brr.... Itthon szerencsére a régi hagyományos típus van ami nem megy le magától a lyukba hanem le kell engedni. Én is utálom az ilyen seggbefröcskölős wc-ket.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!