Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Manapság miért van egyre több...

Manapság miért van egyre több nyilvános helyen "seggbefröcskölős" WC?

Figyelt kérdés
Bocsánat a kifejezésért, de az idei nyaralásom alatt már minden benzinkúton, és minden kempingben olyan WC volt, hogy ha ráülök, akkor a végbélnyílás alatt van a WC-lyuk, így amikor belepottyan a széklet a WC-vízbe, akkor a csobbanástól felfröcsköl. Miért gyártanak ilyen WC-ket?
2008. okt. 6. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%

Ha már "pottyantós", akkor találkoztam olyannal is, aminek hátrafelé van lejtése, nem pedig előre, így az nem csap annyira alvázon. De én is kifejezetten utálom ezt a fajtát, ilyen van itt nekünk a koliban is. És itt aztán hallani is, meg nem is egyedül használom (négyen használjuk), és mindig félek, hogy elkapok valamit, mert hajlamos vagyok minden sz@rt összeszedni.

Nálam az is bevált módszer, hogy belepottyantok és villámgyorsan arrébb helyezem a hátsófelem. Igaz, így megfosztom magam a kényelmes wc-n ücsörgök és olvasok órákig fílingtől. :P

2008. okt. 8. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha nincs annyi papír, hogy nagydolog előtt teledobáljam, akkor én is az "áthelyezős" módszerrel oldom meg, -amikor épp kipottyant, azonnal felugrok, így nem részesülök az automata fenékmosó szolgáltatásból:) (ez tényleg roppant kellemetlen), ma még WCn sem ülhet nyugton az ember!!! A szomszéd fülkében meg azt hiszik, hogy s××××s közben epilepsziás rohamot kaptam.:D
2008. okt. 8. 14:50
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és a jó módszereket!

Amúgy én azt szoktam csinálni, hogy nem ülök rá a WC-re, hanem csak fölé guggolok. Ilyenkor csak az a baj, hogy nagyon fárasztó, pedig én nem nagyon tudok gyorsan végezni a dologgal, így sokszor előfordult már, hogy másnapra izomlázam lett. De ez a WC-papír beledobálós módszer nem rossz, csak hát sajnálom erre pazarolni...

2008. okt. 8. 21:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Most megnyugodtam. :D Azt hittem csak engem zavar. Elég undorító már hogy miután vécéztem hugyos meg szaros lé fröccsen a seggemre meg oda is! Kész fertőzés!! Suliba csupa ilyen wc van! Brr.... Itthon szerencsére a régi hagyományos típus van ami nem megy le magától a lyukba hanem le kell engedni. Én is utálom az ilyen seggbefröcskölős wc-ket.

L/14

2010. júl. 26. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!