Lehet, hogy tetszem neki?
Sziasztok!
van egy fiú, akivel kb. szeptember óta ismertem meg konkrétan, de 3 éve "ismerem".
Néha kedves velem, ami a nagy egoista fejétől eléggé nagy fejlemény. Utóbbi időben nagyon rá volt kattanva, hogy hátulról befogta a kezem, és szorosan magához húzott (♥). A múltkor (szerinte) bealudtam a padon, és az összes fiút leorditotta, hogy ne piszkáljanak már... Mondjuk ezt az egyik haverom is szokta mondani... :D
Elkezdte suttogni a fülembe, hogy nem kell félnem, majd ő vigyáz Rám... Mivel nem tudtam elaludni, elkezdte a combomat és a térdemet simogatni, Én meg "fél álomban" reflexből rátettem a kezem a kezére, de Ő nem húzta el, hanem még megfogta... Lehet, hogy csak beindult nála egy "védelmi" ösztön, hogy megvédje a nála "gyengébbet"?
Tudni illik, ez a kis "történet" 2x fordult elő, társaságbab, bár, már 1 hónapja fogdossa a combomat és a térdemet, mert rájött, hogy még Apám (mielőtt nem hunyt el) igy altatott.
Köszönöm a válaszokat! ♥
"egyáltalán nem olyan a srác..."
Én se vagyok olyan. De az asszony tudna mit mesélni ...
:)
Elhiszem, csak Tudod... Eléggé fura mikor perverz, nehezenfejezi ki magát... Hogy mondjam...
Bár biztosan igazatok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!