Vajon tetszem neki? 16/L
Tudom, iszonyat sok ilyen kérdés van, de kíváncsi vagyok és unatkozom és ha nem akarsz válaszolni, csak tovább kattintasz :D
Szóval van egy srác, akivel az utóbbi időben egész sokat kapcsolatba jövünk, vagy na, értitek. Szóval nekem kicsit tetszik és nem tudom, hogy neki tetszem-e?
Olyanokat csinál, hogy pl sétáltunk az osztállyal, mert kirándulni voltunk és csomószor odajött hozzánk (barinőmmel sétáltam) és megszólított, meg nagyon sokszor csesztet :D
Van egy videós neten akit nézek, ő meg nem szimpatizál vele és csomószor felhozza, hogy jaaaj a ... Milyen szar meg stb de nem lenézően, hanem így poénkodva. Az a vicc, hogy tudja, hogy ütés lesz a vége, mégis folytatja.
Hívott már aranyosnak amikor mérges vagyok, sokszor keresi a társaságom.
Néha utánoz is.
Van amikor mondom valamire, hogy tetszik ő meg odaszól, hogy: Nekem te tetszel.
Nem tudom, hogy milyen hosszú lett, bocsánat. XD
Előző vagyok!
Egyébként lehet hogy tetszel neki, lehet hogy nem.
Szoktak szerintem ilyet csinálni a fiúk, ha kicsit esetlen vagy (nem szeretnélek megsérteni, ez csak példa, nem biztos hogy az vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!