Átvertek! Mit tehetek?
Jófogáson vettem 50e Ft-ért egy telefont utánvéttel,de egy fejhallgató volt a csomagban helyette..
Mit tehetek ilyenkor?
Nagyon ideges vagyok.
Ha másokat is becsapott és mások is feljelentették, akkor jobb eséllyel kapják el, mert jobban nyomoznak utána. Elvileg van rá esély, hogy visszakapd a pénzed vagy egy részét, de a gyakorlatban ez nagyon ritkán szokott előfordulni.
Ha utánvéttel fizettél, akkor a postának beletelik néhány napba, amíg átutalják neki a pénzt. A többi csomagküldő cég hamarabb átutalja, néha egy napon belül is. Ha a rendőrség már ismeri az eladót, mint csalót, akkor esetleg tudod a rendőrségen kérni azt, hogy a postánál vagy a csomagküldő cégnél tiltsák le az utalást, ne kapja meg a pénzed. De ez sem biztos, csak valaki írt ilyet, én nem hiszek benne, hogy csinálnának ilyet. De egy próbát megér ennyi pénznél. Viszont akkor gyorsan kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!