Olyan doramát keresek ami hasonlít az Oh My Venus-hos azaz egyszerű és átlagos dorama [de tényleg ilyen kis egyszerű storyja legyen egy kis csavarral]?
azt láttam már a koreai és a japán változatot is :)
azért köszönöm ^^
Az ottani férfi főszereplő játszik a Manster's sunba amit nagyon tudok ajánlani:33
A csajszi a My girfriend a gominho-ba:)
My secret hotel romantikus kicsit krimi nagyon aranyos, eleje kicsit trhiler de aztán nem.
It' s okay that love Pszichologia
She was pretty vigjáték
49 days melodrama
Hana yori dargo iskolai 2 évad+ 1 film
She so lovable
Please come back mister test csere nő lélek férfi testbe és férfi lélek női testtbeXD az elsö rész lehet uncsi de lényeges a többi meg már szuperX33
Pinochio
Blood vámpiros
Orage Marmaled vámpiros
Hana Kimi vigjáték
he came from the star
Hyde, jedly me több személyiség, vigjáték, krimi
Healer
City Hunter Krimi
Heartstrings
You're All Surrounded ("krimi" vigjáték)
Hing school love on
Her lovely hears ez 10-15 perces részekből áll rövid és nagyon aranyos
#2 vagyok
King of hing school
W two word
Oh my ghost
És még ezek ha eszembe jutt még valami akkor irok:3
köszönöm szépen :3
azt jó lenne, ha még eszedbe jut valami :3
itt még tudsz keresgélni, nagyon jó kis blog:)
The girl who sees smells a csajszi látja az illatokat, első pár rész lehet mást mutat, de aztán vicces, romantikus kicsit krimi sztori lesz:).
Modern farmer vigjáték
You'are beatiful
És még pár kedvencem ezekben se sok a csavar csak számomra nagyon izgalmasak voltak:D
Kill me heal me
Love me if you dear- kinai horror, thiller de romantikus is nagyon szeretem:)
Nightmare teacher 1 része 25 perces és kb 20 rész van horror de nem ilyesztő inkáb ilyen érdekesnek mondanám. Szóval van egy osztály ahova új tanár érkezik, és pár diáknak segít a kivánságai elérésében, pl egy lány nagyon egyedül van barátokat szeretne ezért kap a tanártól egy táblát ami segít neki a barát szerzésbe de túl telhetetlen lesz...nagyon izgi sok kis sztori van benne.
Secret romantikus, tán thillernek sorolnám de nem is tudom érdekes de még se fantasy, egyedi sztoriaja van érdemes megnézni a biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!