Milyen fájdalom a fogszabályzo?
Az 1. hétben fáj a legjobban ezt tudom,de mégis hogy?
Mintha elkezdeném nyomni a fogaimat befelé vagy szúr vagy milyen?
És valaki ez tudná magyarazni mi az a tubus?
Jó neked:)
Sokan ilyanokkal riogattak,hogy kibírhatatlan..:((
Valójában 2 féle fájdalomról van szó:
Az egyik a felrakás illetve a meghúzás utáni fájdalom. Amikor legelőször felrakták a felső ívet, nekem sem fájt egyáltalán, de miután először meghúzta egy hónap múlva... na akkor napokig sírni tudtam volna a fájdalomtól :| Nem tudom mihez hasonlítani, kicsit olyan, mint a rendes fogfájás, csak az összes fogadban egyszerre, ha véletlenül neadjisten összekoccintod valamivel, visítani tudnál... ez az első 2-4 napig tart, de minden egyénfüggő persze. (nem kívánom senkinek, én hihetetlenül szenvedek ilyenkor, csak a cataflam segít egy picit :( )
A másik fájdalom pedig az, ahogyan a fogszabályzó szúrós részei felsértik a szád belsejét. Ilyenkor lehet rá viaszt tenni, de sajnos sokszor az sem segít. Mikor a sebet továbbra is karcolja a hegyes fém, na az sem túl kellemes.
Nem riogatni szeretnélek, de nekem sajnos ezek a tapasztalataim, de mint mondtam, eléggé egyénfüggő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!