Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vicces sztorik hányással...

Vicces sztorik hányással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nekem van egy. Utolsó busszal mentem hazafelé, és egy cigány nő állt a buszon. Hirtelen elkezdett sugárba hányni, eltalálta a korlátot, meg az előtte ülő fickó hátát, aki telefonált. Az egyből felugrott, levette a mellényét, tiszta hányás, másik kezében ledermedve tartotta a telefont, és csak meredt tekintettel bámult hátrafelé. Köpni nyelni nem tudott. Csaj persze azonnal leszállt... következőnél a pasi is. A hányás meg folyt a padlón. Én egészen hazáig röhögtem, szerintem simán hülyének néztek :D

Hasonló sztori valakinek?

2010. ápr. 29. 21:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
87%

Én egyszer épp' hazafelé tartottam, beszélgettem anyámmal. Beszélek-beszélek, egyszercsak valmi placcsan a fejemen.... Felnéztünk (mert pont egy gyorsétterem terasza alatt mentünk el), hát ott áll a pali és még mindíg öklendezik... Gyorsan odébbugrottunk, nehogy mégegy adagot kapjak:D Persze fujjoztunk anyámmal, de röhögtünk is:D

Egy másik:

Haveroméknál voltam, az anyja túróstésztával kínált. El is fogadtam, megettem egy jó adagot. (mindíg sokat ad:D) Mondja a haver, hogy aludjak már nála, ha már így elment az idő. Mondom, oké. Még nem volt semmi baj este, bár már kezdett fájni a hasam, de nem gondoltam, hogy a tészta miatt. (persze később kiderült, hogy nem bírja a gyomrom a túl zsíros, olajos dolgokat). Na szóval: lefeküdtünk aludni, gyorsan be is ájultunk. Éjszaka arra ébredtem, hgoy szorít az állkapcsom, nagyon hányingerem volt. Éreztem, hgoy jönni fog a boa és felugrottam, hogy kiszaladjak, de már késő volt.... Odapakoltam a szoba közepére XD Haverom felébredt az effektekre:D és elkezdett szakadni a röhögéstől. Felszedtem a cuccot, rendbehoztam a laminált padlót, visszafeküdtünk. Reggel kelünk fel, éreztem, hgoy valami nem jó... Barátom rámnéz, szakad.... Kiderült, hgoy valószínűleg alvás közben is rókáztam még párszor és tiszta cucc volt a hajam XD

Többet most nem tudok:D Gyuszi, 20

2010. máj. 19. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!