Vicces sztorik hányással kapcsolatban?
Nekem van egy. Utolsó busszal mentem hazafelé, és egy cigány nő állt a buszon. Hirtelen elkezdett sugárba hányni, eltalálta a korlátot, meg az előtte ülő fickó hátát, aki telefonált. Az egyből felugrott, levette a mellényét, tiszta hányás, másik kezében ledermedve tartotta a telefont, és csak meredt tekintettel bámult hátrafelé. Köpni nyelni nem tudott. Csaj persze azonnal leszállt... következőnél a pasi is. A hányás meg folyt a padlón. Én egészen hazáig röhögtem, szerintem simán hülyének néztek :D
Hasonló sztori valakinek?
haverom szilveszteri bulin nagyon berúgott
elment a wc-re kaksizni, de elaludt és telehányta a gatyáját
reggel a lánytesója 1 szál f*szban találta a gatyája meg tiszta hányás volt:D
nekem a korházban..
nem birták betenni a branult és amikor 10x e sikerült betették de előtte minden szärral teleetem magamat azán igultam is egy kicsit és mentem vissza a terembe de rámjött hányinger és a szobaajtó előtt kidobtam...aztán anyám mondta( mivel külföldön voltam) hogy hogyan mondtam el hogy hánytam... mondom: hivtam a nőt és lemutattam a padlóra XD
kb 13 voltam, amikor a legjobb barátommal beCherry-ztünk lent az udvaron. ő kólával itta, én meg tisztán, és még röhögtem is rajta, hogy ő a fiú, és kólával tudja csak meginni, én meg lány vagyok, és csak úgy gurítom le egymás után, kóla nélkül.
meg is lett a hatása...
anyáink pont arra jöttek, elkezdtünk beszélgetni velük, aztán a lábuk elé hánytam sugárban. látták hogy piros, és elkezdtek aggódni hogy mi ez,meg hogy ez biztos vér... és jöttek a bottal, hogy majd megvizsgálják :D
én meg ráálltam, hogy ne tudják megpiszkálni, mert kiderül hogy alkohol.
aztán anyáink hazamentek, mi meg felmentünk a barátomék konyhájába. egy darabig beszélgettünk ott, aztán úgy jöttem el, hogy megyek mielőtt idehányok.
pedig nem kellett már, azthittem ennyi volt mára.
hazaértem, és ahogy beléptem a bejárati ajtón, azzal kezdtem, hogy beterítettem az előszobát :D
ezzel köszöntöttem a családot...rohadtul égtem.
21/L
Nekem sok ilyen sztorik van :D leírok párat
Egyszer egy buliban voltam és ugye eléggé bepiáltam.Rókáztam is majdnem a terem közepén és épp jött egy haverom aki elcsúszott a hányásomon XD szakadtunk a röhögéstől.Mikor hazamentem már aszthittem nem fogok hányni de mikor beléptem az ajtón sugárban lehánytam mindent,hát a falra is elég sok jutott :P
Egyszer haverommal hajókirándulásra mentünk de egyikünkse bírja a hajózást és előtte elég jól bezabáltunk.Majd mind a ketten egyszerre lehánytuk a hajó padlóját.Hát egyből ki is rúgtak onnan minket :D
Na ennyi sztem elég XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!