Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Útvesztő rajongók! Az útvesztő...

Útvesztő rajongók! Az útvesztő 4-ből lesz film?

Figyelt kérdés
Az Útvesztő 1-2 már van filmben. A 3. Része 2018.01.12.-én fog kijönni amerikában. Azt szeretném tudni hogy a 4.részből (halálparancs, előzménykönyv) csinálnak-e filmet??

2016. nov. 21. 14:33
1 2
 11/15 kevyxx válasza:
Mivel az egész könyvsorozat 6 részből áll (ha jól tudom) ezért nem hiszem hogy 3 résszel abba hagynák (legalábbis remélem) az első számú "ki nem állhatom" karakter Gally volt de ahogy vissza tért a 3.részben esküszöm már el is felejtettem a "bűneit".Teresát már az elejétől fogva nem kedveltem,később pedig meg is utáltatta magát velem.Newt pedig úristen....azért nem hiszem hogy hagynák meghalni Newt-ot (megint csak azt mondom hogy reménykedem hogy ez igaz) mivel nagyon sokan szerették/szeretik a karaktert és ha megölnek egy olyan szereplőt aki mindenkinek a szívében elfoglal egy kis helyet az olyan lenne mintha a nézők szívéből vágnának ki egy darabot.Bár a könyvet még nem olvastam (tervezem majd valamikor) és ha ott is meghal Newt akkor szerintem a filmben sem "élesztenék fel" de nem tudom szóval ebben nem tudok hozzá szólni a dologhoz.Viszont annak van értelme amit felöl írt egy ember hogy azért lehetne hogy Newt túlélje mivel mielőtt megszúrta Thomas az előtt Tommy-ba is beleszúródott a kés a vére pedig az ellenszer és így mindennek lenne értelme.De (megint ez a rohadt de...) ugye bár az egész város megsemmisült így nem tudom hogy hogy tudott volna megmenekülni.Összeségében van bennem egy apró kis remény hogy fog történni valami Newt-al kapcsolatban és hogy nem kell 4 évet várni a következő részre (mivel ugye a 2.részt is 14-ben adták ki).
2019. jan. 1. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Reméljük jön a 4.-ik rész filmben :)
2019. jan. 14. 00:10
 13/15 Hesztia16 válasza:
Nem tudom de nem hiszem. Akik azt írják hogy ez így befejezetlen azoknak mondom hogy jogos a felvetés de az útvesztő 4 a halálparancs 13 évvel az első rész előtt játszódik az 5. pedig közvetlen előtte legalábbis a wiki ezt írta ha tévedek akkor bocsi
2019. dec. 31. 16:36
 14/15 Dzsina02 válasza:
Azt hiszem az utolsó résznél azért kellett annyit várni mert Dylan(Thomas) megsérült a forgatáskor. Könyvből öt rész van de abból az utolsó kettő már nem az első három folytatása. Az egyik teljesen a vírus előtt játszódik és leírja hogyan keletkezett a vírus, a másik pedig Thomasék gyerekként, ahogy a VESZETThez kerülnek. Azt hiszem az a Tűzparancs.
2020. jún. 5. 14:30
 15/15 anonim válasza:
Engem is nagyon felbaszot Teresa és a vén doktor nő is
2023. aug. 2. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!