Nagyon sürgős! Mik azok a dolgok amik az útvesztő könyv és a film különbözik?
A könyvet régen olvastam és a filmet régen láttam, de ezek rémlenek nekem:
Kódmegfejtés:
-Könyvben: Összesen 8 zóna van (1-8). És térképeket rajzoltak minden zónához külön.külön, ezeket átrajzolták egy sütőpapírra. Utána fogták pl.: a hétfői napot és egytől a nyolcas zónáig egymás mögé rakták a lapokat és így egy betűt adott ki. Ezt megcsinálták többször (másik napot néztek) és ezeket a szavakat vették ki belőle: LEBEG, FOGD, VÉR, HALÁL, MEREV, NYOMD. Ezeket utána begépelték, de a NYOMD szót nem engedte begépelni, mert helyette egy piros gombot kellett megnyomni.
-Filmben: Ott a zónák mozgását figyelték meg, hogy milyen sorrendben mozognak. Most nem emlékszek, hogy mi volt a pontos sorrend, de valami ilyesmi lehetett pl.: 46157382.
A könyvben úgy van, hogy miután beírták a kódokat a Siratók leálltak. A filmben (ez nem biztos) én úgy emlékszek, hogy nem álltak le.
A könyvben a végén busszal viszik el őket. A filmben pedig egy helikopterrel.
A könyvben a történet tovább tart, mint a filmben. Szóval a könyvben még leírja azt a helyet, ahova viszik őket meg hogy mik vannak ott. (De ezt most nem akarom leírni, ha még nem olvastad a könyvet.)
Meg a könyvben szó van egy másik csoportról is, amit a filmben nem említenek meg (azt hiszem).
A nagyját már elmondták... Sokkal érdemesebb a könyvet olvasni mert rengeteg kimaradt rész van mint ahogy már korábban mások is mondták.A második részt nem tudom hogyan fogják megoldani pl. a telepatikai beszéd miatt . Nem akarok semmit mondani a második részből de a végén is van telepatikai beszéd Teresa és Thomas között ami már a 3. részhez vezet. Nagyon ajánlom !!!
Lp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!