Régen miért tiltották be a teletabit?
Fú sose néztem, utálom.
Pár helyen, nem tudom, pontosan mely országokban, azért tiltották be, mert egy kisgyerek felvágta a saját hasát, mert azt hitte, hogy az övében is van egy TV.
Más helyeken meg azért, mert állítólag homoszexualitást terjesztett.
15/L
Minden ország dönthet a saját erkölcsi, vallási, akármilyen meggyőződésből hogy milyen műsorokat tilt, cenzúráz vagy enged. A link egy lengyel példa, ettől függetlenül én sosem hallottam arról hogy Magyarországon be lett volna tiltva a műsor, sőt:
" Magyarországon 2016. június 13-ától az M2 sugározza a sorozat 2. évadát."
"Pár helyen, nem tudom, pontosan mely országokban, azért tiltották be, mert egy kisgyerek felvágta a saját hasát, mert azt hitte, hogy az övében is van egy TV."
Mutass kérlek hitelt érdemlő forrást erre, mert ez így kevés. Urban legend.
" [link]
Ha nem csak vaktában linkelsz, hanem bele is olvasol a cikkbe, egyből látod, hogy sehol nem tiltották be homoszexualitás terjesztése miatt, csupán egyetlen egy elvakult, vallási fanatikus akarta ezt elérni. Azért ez nem ugyanaz.
Persze lehet, hogy Kínában meg Észak-Koreában be van tiltva, de ott kb. mindent tiltanak, ami nem a pártpropagandát terjeszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!