Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miskolcon a Herman Ottó...

Miskolcon a Herman Ottó Gimiben érdekelne a biosz tagozat. Tudnátok nekem mesélni róla? Jöhet pozitív negatív! Minden vélemény érdekel!

Figyelt kérdés
Most fogok felvételizni és azt is beszeretném írni. Szerintetek megpróbáljam egyáltalán? Közösség? Tanárgárda? Tanulás? Tényleg versenyistálló?

2016. nov. 19. 19:42
 1/2 anonim válasza:
100%
Volt hermanos vagyok. Tanulni kellett keményen, de nagyon szerettem odajárni, jók voltak a tanáraim. Farkas István a legjobb biosz tanár, a biológia fakultációt is ô szokta tartani. Ha nâla rendesen tanulsz, borítékolhatod, hogy felvesznek orvosira. Az egyik osztálytársam biológia oktv-n elsô lett, felvételi nélkül került be a DOTE-ra, pedig nem is volt biosz tagozatos, csak fakultációra járt Farkashoz. Túrákat és külföldi kirándulásokat is szokott szervezni. Szigorú, de nagyon jó fej tanár, a diákok többsége szereti. A másik "sztár pedagógus" Juhász Attila tanár úr, ô kémiából nagyon penge, pár vegyészt kinevelt már. Szóval én csak jókat tudok mondani, ha nem áll tôled távol a tanulás, akkor bátran vágj bele, jó suli!
2016. dec. 1. 21:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2016. dec. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!