Bts Jimin meleg?

Figyelt kérdés
A mostani videoban eleg sok ferdehajlamra utalo jelek jellennek meg a ruhak a jarasa a hangja ahogy a tobbi tagra néz az egyik inzerjuban azt mondta hogy jungkook a babája es jhopeppal is eleg bizar dolgokat csinalnak . Van okom aggodni? Szeretem oket es mindig felek hogy mivan ha azok...
2016. nov. 19. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jah és GDragon Forever Young tetkójára XDD

Amikor már 50-60 éves lesz xdddd

Mondjuk ő elég sok mindent letett az asztalra,GD egy igazi jelkép!

I LUV U GDRAGON!

És imádom az új cipődet a Kiss my airst !!!

xxibgdrgn

2017. márc. 28. 19:23
 12/16 anonim ***** válasza:
de emberek, kik ezek????
2017. márc. 28. 21:26
 13/16 anonim válasza:
#12-es koreai bandák tagjai, Jimin a BTS-ben van, G-Dragon pedig a BigBang tagja
2017. ápr. 2. 11:13
 14/16 Beky Channel válasza:
Most komolyan honnan veszed hogy az?!
2018. júl. 1. 07:31
 15/16 anonim válasza:
0%

Szerintem meleg, hiszen tudom ki az és ki nem.

Elég egyértelmű, viszont nem igazán értelek...Mi az, hogy félsz? Utána már nem szeretnéd, vagy mi?! Ezt most egyáltalán nem értem,de szerintem nem is lehet megérteni ezt a kérdést, mivel elég nagy butaság:)

2019. febr. 10. 03:14
 16/16 anonim ***** válasza:

15

miért? persze h fél olyan értelmeben, ha meleg, elég vszínű h hirtelen csökken a rajongótábora ugye.

ismert srácoknál nem véletlenül igyekeznek bármi áron fenntartani a heteró képet, tudják, h a melegséggel annyi is lenne mindennek.

2019. febr. 11. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!