Bts Jimin meleg?
"akinek van szeme, annak sztem nem kérdés"
Szerintem meg egyáltalán nem lehet ránézésre eldönteni róla, hogy az-e.
1. Nem tudom, milyen élőlényekről beszélsz.
2. Senkiről nem lehet ránézésre megmondani, hogy meleg e.
3. Miért kéne neked amiatt aggódni / attól félni, hogy melegek? Ha azok, akkor már nem fogod szeretni őket?
Egyáltalán nem ránk tartozik, hogy meleg-e vagy sem. Meg aztán, még ha az is, nem fogja az orrunkra kötni. Nem lehet valakiről csak úgy ránézésre megállapítani, hogy na ő tuti meleg. Lehet meleg, hetero, biszex, bármi. Az ő dolga. És, ha netalán meleg, akkor mivan? Már nem fogod szeretni őt/őket?
Nekem Jimin az ub-m, és tökre örülnék neki, ha meleg lenne. Ugyanis ship-elem Yoongi-val, tök cukik lennének együtt^3^ :D
Plusz, ha nem lehet az én barátom, akkor más lányé se legyen, akkor inkább már fiújé:DDD
Hát ez csak inkább a kultúra!
Mert vegyük szemügyre GDragont , valljuk be azért neki is volt már olyan bUz is mozgása. De Gd mégse csak meleg , mert sok lánnyal járt már azért, és legutóbb is Sandarával volt.
És amugy is Jimin állitotta hogy az snsd ből neki az egyik lány tetszik , vagy is bejön neki.
Hogy ennek mennyi valóság alapja van én azt nem tudom?
De figyeld meg eltel pár év és már hallani is fogod hogy ezzel-amazzal látták. (az elég rossz érzés lesz)
Én inkább a gyerekeikre leszek majd nagyon kiváncsi, GD,Taeyang, monstaX,EXO..stb... amikor már kiöregednek és újak lépnek a helyeikre .
És ők már tőlünk pár évvel idősebbek lesznek 40-50-es éveikben járnak. Na én ezekre leszek kiváncsi igazán :)
Mondjuk én örökre szeretni fogom a Kpop-ot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!