Az airsoft puskám tárjának alján mire való az a felhúzóka?
Ilyen recés, a tár aljából kiálló körlap, amit lehet tekergetni és közben kattog.
Ez az első airsoftom. A héten vettem és nem nagyon értek hozzá.
Köszi!
Mondjuk ha berakok 10 golyót egy tárba, amibe sokkal több fér, akkor azt addig húzgáljam, amíg a legfelső fehér bogyó nem látszik a tár tetejénél?
Vagy van ilyen "minimális létszám", amennyi golyót be kell tenni, hogy működjön a tár?
Tehát ha csak lőni akarok párat próba képpen, akkkor hiába rakok be 5 bogyót a tárba és tekergetem, akkor sem fogja feladni őket mert az túl kevés?
Most beraktam 7 golyót a tárba, aztán 2 percen keresztül tekergettem a kart (közben elfoglaltam magam mással még mellette). És végül nem történt semmi, miután beraktam a tárat a fegyverbe és elvileg hátra is húztam ahogy kell.
Az akksija is fel van töltve és beraktam rendesen. A biztosító is ki van biztosítva.
Olyan hülyén érzem magam, mert ezek a dolgok sok embernek működnek simán, de én még nem tudom mit kellene csinálni.
Nem. Azt ahogy írtad, gondoltam hogy addig kellene tekergetni amíg látszódnak. De én 2 percig folyamatosan tekertem és nem kezdtek el látszódni. Több ideig kellett volna tekerni? Ilyen sok idő "felhúzni" egy airsoft tárat?
A puska amúgy új, egy jobb fajta kínai gyártótól amit ajánlottak sokan, a netről vettem 35 ezer forintért webshopból. HK G36C típusú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!