Szerinted az Anonymous az Illuminátus ellensége? Pontosabban szólva, mennyire hatalmas az Illuminátushoz képest?
Figyelt kérdés
Vajon felér ahhoz, hogy egyenlő félként "harcoljon vele"?#hacker #harc #illuminátus #Illuminati #új világrend #Anonymous #irányító #összecsapás #titkos társaság #erőviszonyok
2016. nov. 16. 18:59
1/5 anonim válasza:
Az Illuminátusoktól nincsen hatalmasabb és senki se veheti fel a harcot ellenük
2/5 anonim válasza:
Jah hat ennek a kerdesnek nem sok ertelme van... Ez kb olyan mintha azt kerdezned mennyi hatalma van a disznonak a vagohid ellen... Ha szeretnel informaciokhoz jutni amelyeket elhallgattak eloled, akkor olvasd el ezt a konyvet...
3/5 A kérdező kommentje:
Ó, én az Illuminátust nagyon is ismerem. Az Anonymous-ról nem tudok sokat, ezért is voltam kíváncsi, hogy vajon mekkora hatalma is lehet. Úgy tudom, nagy hack-eket vittek végbe.
2016. nov. 29. 17:26
4/5 anonim válasza:
Az Anonymous egy Hacker szervezet a korrupció, a hatalom ellen.
Meghackelik az állami szervek, kormányzat honlapját/honlapjait, kiszivárogtatnak piszkos ügyeket (korrupció, sikkasztás, pedofilia stb...), de akár meg is béníthatják a hálózatot, túlterheléses támadást indíthatnak (DDoS - Distributed Denial of Service).
"Anonymous vagyunk.
Légiót alkotunk.
Nem bocsátunk.
Nem felejtünk.
Számíts ránk."
5/5 anonim válasza:
Sokkal valószínűbb, hogy az Anonymoust is az illuminátusok alapították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!