Miért érzek hatalmas ürességet?
17 éves fiú vagyok.
Van barátnőm, már 1,5 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem és úgy hiszem, hogy ő is viszonozza az érzést.
Jól tanulok az iskolában, kb 4,5 az átlagom, de egyetlen tantárgy sem izgat. Nem tudom, hová mehetnék tovább a jövőben.
Haverok nincsenek, egyszerűen nem találok a környezetemben olyan embert, akivel tényleg ellehetnék barát szinten. Akikkel beszélek, azoknak is csak az álarcot mutatom. Igazából nem is izgatnak a barátok.
Szórakozni nincs sok lehetőségem, kis faluban lakok, egyébként nem szeretek bulizni.
Anyagilag elég gyengén állunk, havi 120ezer amit 4 ember fogyaszt, amikből a csekkeket és mindent fizetni kell. Nem kapok zsebpénzz, spórolni sem tudok így.
Kb. 6-7 éve szeretnék egy jó számítógépet, viszont nem tehetjük meg, hogy vegyünk is.
Próbáltam tippmixet is, hátha legalább a meccseken izgulni fogok, de semmi. Nem is rakok többet.
Könyvek és filmek nem kötnek le. Zenét sem hallgatol annyira.
Kb 6-7 hónapig jártam templomba, valamiért nem járok már kb 4 hónapja. Lehet, hogy ez lennd az oka? Számomra átlagos életet élek, amire tényleg szükségem van az megvan.
MIÉRT ÉRZEK EKKORA ÜRESSÉGET?
Számomra már nincs sok értelme az életemnek.
Talán dobjak el mindent magamtól és kezdjek mindent újra?
Jön a nyár és halálra fogom magam unni. Semmilyen hobbi nem jön be. :/
Hát mindenképpen el kellene menned egy pszichológushoz.
"Számomra nincs sok értelme az életnek." Kb egy depressziós ember mond ilyen butaságokat.
Annyi rengeteg dolog van, amit az ember csinálhat, kipróbálhat. Kezd el sportolni, futni, csinálj valamit, mert így csak tönkre fogod magad tenni.
Nekem egy dolog ami nagyon furcsa... azt mondod, hogy van barátnőd. Ő hogy tűri ezeket a dolgokat el? Ha így viselkedsz, idővel lehet belefog unni az egészbe.
Vele mit szoktatok csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!