Szerintetek a Dominik az szép név? A szüleim belementek hogy megváltoztassam a nevemet erre, szerintetek szép?
Figyelt kérdés
Hányok a mostani nevemtől, ami istván, ami magában nem szép, de mindenki Pistázik, és úndorítónak tartom. anyukám nem a pista nevet atta nekem hanem az Istvánt. de amúgy is mind egy mert azt sem szeretem annyira, vistzont ez a név nagyon tetszik, és a szüleim belemennek ebbe:) szerinteteK?
16/f
2010. ápr. 28. 16:32
31/45 A kérdező kommentje:
nekem adókártyám még nincs.
2010. ápr. 28. 17:05
32/45 anonim válasza:
hát sajnálom, hogy már döntöttél nekem volt Pisti barátom és nem cserélném le egy Dominikra, de ha te így boldogabb leszel változtass, pedig láthatnád hogy a többség szerint jó ez a név
33/45 A kérdező kommentje:
hát értem, de engemet bánt a pista, durva, és bunkó név, már bocsi. és én nem vagyok se durva, se bunkó. és baromira nem illik hozzám. igazából, a Dominik névről kérdeztem meg a véleményeket, mert az már tuti hogy meg lesz változtatva, de szerettem volna tudni, jó döntés e. de már mind egy, látom sokaknak nem tetszik. remélem azért nem fognak tényleg melegnek hinni emiatt.
2010. ápr. 28. 17:16
34/45 anonim válasza:
én mindig össze keverem a Dominik és a Dominika nevet XD
35/45 anonim válasza:
Szerintem nem rossz név... haverom meg azt a nézete vallja, hogy neki annyira tetszik ez a név, hogy ha fia lesz Dominik elsz ha lánya akkor Dominika.
36/45 anonim válasza:
Nem rossz az a Dominik,de szerintem sokan fognak utána ugyanúgy Pistának szólítani,mert így szokták meg :) Neked is furcsa lenne,ha valamelyik barátod megváltoztatná a nevét, és hirtelen holnaptól már nem Géza,hanem Vilmos lenne :D Ugyanúgy Gézának szólítanád...:)
37/45 anonim válasza:
Hát, inkább István, mint Dominik. -.-
38/45 anonim válasza:
az alapján amiket írsz hogy nem illik rád a Pista mert "bunkó" név meg a Dominik ( ami egy b*zis szar név ) illik hozzád akkor te elég pillangó kisasszony lehetsz.. inkább nőjj fel azt gondolkodj el felnőtt ésszel ezen hogy jaj nekem nem tetszik a nevem jaj jaj szegény én :S:S
39/45 anonim válasza:
Utolsónak igaza van! Fiam, te úgy buz1 vagy, mint egy ház!
ma 17:16
A Dominik nevet majd 10 év múlva fogod bánni, de kegyetlenül, mikor már felnősz.
40/45 anonim válasza:
Majd a szomszéd kisgyerekek 40 év múlva : hé Pista bácsi! az úgy barátian hangzik.De az hogy : HÉ Dominik bácsi az meg milyen már XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!