Szerintetek a Dominik az szép név? A szüleim belementek hogy megváltoztassam a nevemet erre, szerintetek szép?
Hányok a mostani nevemtől, ami istván, ami magában nem szép, de mindenki Pistázik, és úndorítónak tartom. anyukám nem a pista nevet atta nekem hanem az Istvánt. de amúgy is mind egy mert azt sem szeretem annyira, vistzont ez a név nagyon tetszik, és a szüleim belemennek ebbe:) szerinteteK?
16/f
A Dominik nekem nemtetszik. Az István az szép. ÉS ha szóltál volna, nem figyeltél volna apityura kkor most mindenki Istvánnak szólítana.
Az ismerősöknek úgyis Pistike maradsz
Hetero, férfi ember nem akar olyan nevet magának, hogy DOMINIK.
Ha még is az illető vagy nem hetero, vagy nem férfi!
De amúgy is mond már ki könyörgöm, hogy DOMINIK! Milyen elbäszott név már ez!
ne légy Dominik...
selyemfiú név...
nemrossz ..tény,mert most elég népszerű,mint a Dominika is..de valahogy taszító...véleményem szerint.
Én is meg fogom a nevemet változtatni,de nem olyanra, ami teljesen eltér az előzőtől,hanem annak egy rokonneve,mint pl:-Johanna,Hanna
-Györgyi,Gyöngyi
-Magdolna,Magdaléna
Amúgy az István nem rossz név...azthittem,h valami durvább lesz pl:József...mondjuk azt is lehet jól becézni,pl:Joci..
De ahány István én ismertem meg ismerek is,azok mind Istik,ami sztem egy tök klassz név, könnyen megjegyezhető.Soha nem hívnék soha egy István nevű embert Pistának...max a szomszéd bácsit..
szerintem még gondolt át ezt,mert mégcsak 16 vagy...most mégnem vagy megbékélve a neveddel..csak mondjuk nem értem...nem szörnyű..egy tök átlagos és elfogadott név.De képzeld el magad majd amikor idősebb leszel...és azzal a Dominikkal...hát..megfontolandó.Legalább valami mást válassz ha már mindenképp,pl:Viktor...vagy Alex..ezek sztem szebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!