Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek a Dominik az szép...

Szerintetek a Dominik az szép név? A szüleim belementek hogy megváltoztassam a nevemet erre, szerintetek szép?

Figyelt kérdés

Hányok a mostani nevemtől, ami istván, ami magában nem szép, de mindenki Pistázik, és úndorítónak tartom. anyukám nem a pista nevet atta nekem hanem az Istvánt. de amúgy is mind egy mert azt sem szeretem annyira, vistzont ez a név nagyon tetszik, és a szüleim belemennek ebbe:) szerinteteK?

16/f

2010. ápr. 28. 16:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
48%

A Dominik nekem nemtetszik. Az István az szép. ÉS ha szóltál volna, nem figyeltél volna apityura kkor most mindenki Istvánnak szólítana.

Az ismerősöknek úgyis Pistike maradsz

2010. ápr. 28. 16:43
 12/45 anonim ***** válasza:
18%
akkor is homár név a Dominik
2010. ápr. 28. 16:45
 13/45 A kérdező kommentje:
Ha annak hívnak, akkor majd nem figyelek oda, azt ennyi. majd megszokják. szüleim, meg már elkezdtek ehhez hozzászokni, mert megértik hogy zavar a pista.
2010. ápr. 28. 16:46
 14/45 A kérdező kommentje:
úristen, már a nevek is lhetnek melegek?XD ti hülyék vagytok, miért lennék már meleg?:D
 15/45 anonim ***** válasza:
42%
Ha nem érdekel mi a véleményünk akkor minek kérdezel?
 16/45 anonim ***** válasza:
18%

Hetero, férfi ember nem akar olyan nevet magának, hogy DOMINIK.

Ha még is az illető vagy nem hetero, vagy nem férfi!

De amúgy is mond már ki könyörgöm, hogy DOMINIK! Milyen elbäszott név már ez!

2010. ápr. 28. 16:48
 17/45 A kérdező kommentje:
de érdekel a véleményetek idegen embereké, akik megismernek ezzel a névvel. csak azért, nem tudom, miért lenne meleges:( de ha az lehet mást választok. iszont nekem ez a név nagyon tetszik, szerintem nagyon szép, és illene hozzám.
2010. ápr. 28. 16:49
 18/45 anonim ***** válasza:
48%

ne légy Dominik...

selyemfiú név...

nemrossz ..tény,mert most elég népszerű,mint a Dominika is..de valahogy taszító...véleményem szerint.

Én is meg fogom a nevemet változtatni,de nem olyanra, ami teljesen eltér az előzőtől,hanem annak egy rokonneve,mint pl:-Johanna,Hanna

-Györgyi,Gyöngyi

-Magdolna,Magdaléna

Amúgy az István nem rossz név...azthittem,h valami durvább lesz pl:József...mondjuk azt is lehet jól becézni,pl:Joci..

De ahány István én ismertem meg ismerek is,azok mind Istik,ami sztem egy tök klassz név, könnyen megjegyezhető.Soha nem hívnék soha egy István nevű embert Pistának...max a szomszéd bácsit..

szerintem még gondolt át ezt,mert mégcsak 16 vagy...most mégnem vagy megbékélve a neveddel..csak mondjuk nem értem...nem szörnyű..egy tök átlagos és elfogadott név.De képzeld el magad majd amikor idősebb leszel...és azzal a Dominikkal...hát..megfontolandó.Legalább valami mást válassz ha már mindenképp,pl:Viktor...vagy Alex..ezek sztem szebbek

2010. ápr. 28. 16:49
 19/45 A kérdező kommentje:
hát, a jelentése, nem homokost jelent, de mind egy , asszem az Úrnak szentelt vagy valami ilyesmit jelent, olvastam valahol. de egy névnek mi köze van a szexualitáshoz? mellesleg kijelentem, hogy totálisan hetero vagyok! de ezek szerint ezzel a névvel melegnek hinnének... el kell gondolkodnom rajta.
2010. ápr. 28. 16:50
 20/45 anonim ***** válasza:
51%
A Dominik nagyon szép név!
2010. ápr. 28. 16:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!