Árthat a magzatnak?
Figyelt kérdés
33hetes kismama vagyok.Tegnap kórházban voltam koraszülés fenyeget.Kaptam tüdőérlelő injekciót két részben.Tegnap este szörnyen fájt a mellem de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget örültem hogy ithon lehetek de ma reggeltől szörnyen piros a mellem,kezem,combom,arcom.Lázas nem vagyok többször is megmértem.Semmilyen gyógyszer allergiáról nem tudok és nem igazán értem mi lehet ez illetve hogy ez árthat a magzatnak?Mozogni mozgott de nagyon megvagyok ijedve viszont az orvos sem zavarhatom ismét.Szerintetek mi ez?Árthat a magzatnak?Mitévő legyek?2016. nov. 8. 18:56
1/1 anonim válasza:
DE, ZAVARHATOD az orvost, ugyanis neki EZ A DOLGA!!!!
Ez nem normális reakció, valamire vagy allergiás vagy, vagy valami egyéb gond van.
Azt senki nem tudja megmondani, hogy árt-e a gyereknek, csak az orvos, a helyedben legkésöbb holnap reggel (de ha van lehetöség, akkor még most) megkeresném az orvost, hogy mi az oka ennek, márcsak azért is, mert lehet belöle komolyabb gond is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!