Hogyan tudok létrehozni oldalt a facebookon nem vagyok vállalkozó, de van engedélyem a sütik és torták készítéséhez. Ehhez szeretnék oldalt létrehozni?
oldalt a facebookon létrehozhatsz ingyen is. Nem kell hozzá vállalkozói.
Nekem is van több oldalam fb-on belül és nem vagyok vállalkozó.
MAGÁN oldalhoz nem kell vállakozói.
Egy olyan oldalhoz, ahol üzletszerűen hirdetsz, ahhoz sem kell - DE fizetős oldalt kell létrehoznod, ahol te fizetsz a frászbúknak, különben csalás, és ha észreveszik, letiltanak.
Magánoldal az, amit egy átlagember nyit, és ez ingyenes.
Ha pénzt akarsz keresni az oldaladdal, és a cégedet, vállalkozásodat hirdeted rajta, annak az arca lesz, ahhoz céges oldalt kell nyitni és fizetni érte.
Fizetni kizárólag egy dologért lehet (és nem kell), ez pedig a fizetett hirdetés, hogy megjelenj a reklámsávban.
Oldalt bárki létrehozhat és fenn is tarthat ingyen. Hatszáz helyről elérhető a létrehozása (bejelentkezőoldal, lábléc, bal menüsáv, beállítások menü, más oldal adatlapja, súgó, stb...).
Az más kérdés, hogy a NAV esetleg megtalálhat ha árulod a terméket és nyilván nem adsz róla számlát, hiszen nem tudsz.
Ez nem csak NAV. A frászbúk úgy gondolja, hogy ha már üzletelsz, akkor fizess neki is. Ehhez joga van.
Persze ezen kívül a NAV is ellenőrizhet bármikor, hogy rendesen adsz-e számlát.
Keresd meg.
Nem elég az, ha mondom, hogy van ilyen? Volt egy tájékoztató annak idején, mikor megalakították, és valahol nyilván ott van most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!