Mi az 5 legjobb és legrosszabb tulajdonságod?
A helyzet az, hogy azon dolgok közé tartoznak a jellemvonások is, melyek több megvilágításból kémlelhetőek.
-Intelligens: Jó, mert a gondolatmeneteim, meglátásaim gyakorlatban hasznosíthatóak és általában lenyűgözik az embereket. Rossz, mert nehezebb méltó vitapartnerre, vagy egyáltalán számomra érdekfeszítő egyénre bukkanni így.
-Magának való: Jó, mert sosem kerít hatalmába unalom. Rossz, mert háttérbe szorítja a társasági életemet, ellehetetleníti, hogy sok egy-kettőnél több ismerősre tegyek szert (persze ezt eltekintve a velem köszönőviszonyban állóktól mondom).
-Poéngyáros: Jó, mert sajátomon kívül mások szórakozását is elősegíti. Rossz, mert gyakran érzéketlennek, tapintatosság határait nem ismerőnek mutat.
-Őszinte: Jó, mert a környezetem nem érezheti hátba támadva, félrevezetve magát. Rossz, mert ugyanakkor remek sérelemforrás.
-Halogatós: Jó, mert nem neveznek melómániásnak, nem válok a kötelezettségeim rabjává, nem kattogok pitiáner ökörségeken. Rossz, mert hajlamos elmaradásba torkollni, s ha még sem, az esetben is kétségbeesett, elkapkodott cselekvésre ösztökél, ami jelentősen a teljesítményem rovására mehet.
És hopp, kiaknáztam mind az 5 lehetőségpontot. Késtem ugyan a válasszal, de azért remélni velem, nem lel vak szemekre.:D
*velem=merem
Nem is értem, miért hagytam ki listámból a figyelmetlenséget...
Jó:segitokesz,empatikus,titoktarto,kedves,vicces.
Rossz:penzkolto,bosszuallo,akaratos,onzo(neha),turelmetlen
Jó:
Humoros, vicces (néha szarkasztikus humorú)
Megbízható
Kreatív
Előrelátó
Céltudatos
Rosszak:
Gyanakvó
Önfejű, makacs (a saját utamat járom, akkor is ha az nem vezetne sehová)
Impulzív, akaratos
Őszinte (mindig megmondom másoknak, néha azt is amit nem kellene, de szigorúan az igazság nevében)
Szűkmarkú, irigy
Jó:
alkalmazkodó
türelmes
segítőkész
önzetlen
szerény
Rossz:
bizalmatlan
aggódós
nem mindig mondok igazat
cinikus
lusta
Akkor én is beszállok így, 5 év eltelte után.:D
Rossz: szétszórt, lusta, forrófejű, flegma, hangulatember
Jó: értelmes, őszinte, törődő, humoros, szilárd erkölccsel/értékrenddel rendelkező
Jó;
-érzelmes
-kreatív
-megértő
-nyugodt
-független
Rossz;
-haragtartó
-sértődékeny
-depresszióra hajlamos, melankólikus
-nincs érzékem a pénzhez
-néha "túl álmodom" a dolgokat
+szorongós, túl aggódos, nincs önbizalmam, zárkózott, túl maximalista
jó: empatikus,humoros,szeretek másokat boldoggá tenni,mosolyt csalni az arcukra,kreatív,művelt
rossz: türelmetlen,lusta,érzékeny,hangulatember,hirtelen haragú,akaratos,makacs,haragtartó,szeretek belekötni abba,ha valaki nem ír helyesen/nem használ egy szót vagy kifejezést megfelelően
Sajnos rossz tulajdonságom több van :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!