Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az 5 legjobb és legrosszabb...

Mi az 5 legjobb és legrosszabb tulajdonságod?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 13:01
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is :) és köszönöm a válaszoakt :)
2011. szept. 13. 15:18
 22/31 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy azon dolgok közé tartoznak a jellemvonások is, melyek több megvilágításból kémlelhetőek.

-Intelligens: Jó, mert a gondolatmeneteim, meglátásaim gyakorlatban hasznosíthatóak és általában lenyűgözik az embereket. Rossz, mert nehezebb méltó vitapartnerre, vagy egyáltalán számomra érdekfeszítő egyénre bukkanni így.

-Magának való: Jó, mert sosem kerít hatalmába unalom. Rossz, mert háttérbe szorítja a társasági életemet, ellehetetleníti, hogy sok egy-kettőnél több ismerősre tegyek szert (persze ezt eltekintve a velem köszönőviszonyban állóktól mondom).

-Poéngyáros: Jó, mert sajátomon kívül mások szórakozását is elősegíti. Rossz, mert gyakran érzéketlennek, tapintatosság határait nem ismerőnek mutat.

-Őszinte: Jó, mert a környezetem nem érezheti hátba támadva, félrevezetve magát. Rossz, mert ugyanakkor remek sérelemforrás.

-Halogatós: Jó, mert nem neveznek melómániásnak, nem válok a kötelezettségeim rabjává, nem kattogok pitiáner ökörségeken. Rossz, mert hajlamos elmaradásba torkollni, s ha még sem, az esetben is kétségbeesett, elkapkodott cselekvésre ösztökél, ami jelentősen a teljesítményem rovására mehet.

És hopp, kiaknáztam mind az 5 lehetőségpontot. Késtem ugyan a válasszal, de azért remélni velem, nem lel vak szemekre.:D

2012. aug. 28. 16:29
 23/31 anonim ***** válasza:

*velem=merem

Nem is értem, miért hagytam ki listámból a figyelmetlenséget...

2012. aug. 28. 16:29
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszi neked is :)
2012. aug. 28. 19:12
 25/31 anonim válasza:

Jó:segitokesz,empatikus,titoktarto,kedves,vicces.

Rossz:penzkolto,bosszuallo,akaratos,onzo(neha),turelmetlen

2013. ápr. 25. 09:32
 26/31 anonim ***** válasza:

Jó:

Humoros, vicces (néha szarkasztikus humorú)

Megbízható

Kreatív

Előrelátó

Céltudatos

Rosszak:

Gyanakvó

Önfejű, makacs (a saját utamat járom, akkor is ha az nem vezetne sehová)

Impulzív, akaratos

Őszinte (mindig megmondom másoknak, néha azt is amit nem kellene, de szigorúan az igazság nevében)

Szűkmarkú, irigy

2013. aug. 20. 18:55
 27/31 anonim ***** válasza:

Jó:

alkalmazkodó

türelmes

segítőkész

önzetlen

szerény

Rossz:

bizalmatlan

aggódós

nem mindig mondok igazat

cinikus

lusta

2015. dec. 30. 21:05
 28/31 anonim ***** válasza:

Akkor én is beszállok így, 5 év eltelte után.:D

Rossz: szétszórt, lusta, forrófejű, flegma, hangulatember

Jó: értelmes, őszinte, törődő, humoros, szilárd erkölccsel/értékrenddel rendelkező

2015. dec. 31. 00:12
 29/31 anonim válasza:

Jó;

-érzelmes

-kreatív

-megértő

-nyugodt

-független

Rossz;

-haragtartó

-sértődékeny

-depresszióra hajlamos, melankólikus

-nincs érzékem a pénzhez

-néha "túl álmodom" a dolgokat

+szorongós, túl aggódos, nincs önbizalmam, zárkózott, túl maximalista

2016. febr. 13. 15:31
 30/31 anonim válasza:

jó: empatikus,humoros,szeretek másokat boldoggá tenni,mosolyt csalni az arcukra,kreatív,művelt

rossz: türelmetlen,lusta,érzékeny,hangulatember,hirtelen haragú,akaratos,makacs,haragtartó,szeretek belekötni abba,ha valaki nem ír helyesen/nem használ egy szót vagy kifejezést megfelelően

Sajnos rossz tulajdonságom több van :"D

2016. júl. 10. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!