A 75 A-s mell tetszik a fiúknak?
Nekem sajna ekkora mellem van. Mondjuk egészen vékony test alkatom van. 172 cm 54 kg. És keskeny vállam is van. Tudom hogy nőhet, de az osztályban mindenkinek bazinagy dinnyéi vannak. És hát a lányöltözőbe nem jón nézni azt hogy nekem alig vam egy pár dombocskám. Vagy hogy is mondjam. :D Köszi előre a válaszokat.
17/ L
Attól, hogy a kérdésed egyszerű, még butaság.
Mint említettem, a fiúk/férfiak nem egyformák, van akinek a kicsi tetszik, van akinek a nagy. Gondolom, az előbb ez nem jutott el az agyadig, ezért gondoltam, megismétlem.
Az pedig, hogy TE nem vagy a melleiddel megelégedve, teljesen független attól, hogy nekünk, férfiaknak mi tetszik.
Mi alapvetően leszarjuk, milyen a melletek, csak legyen - de ezt ti, nők sosem hiszitek el, és hisztiztek meg picsogtok miatta folyton...
Remélem nem fogsz megharagudni, de őszinte választ adok: nekem nagyon nem. Világ életemben csak az igazán nagy, minél nagyobb természetes melleket szerettem.
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!